Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes jsem měla dopoledne v práci jet službením autem (Škoda Octavia II). Jakmile jsem nasedla do auta, nastartovala jsem, rozsvítila se oranžová ikona benzínu. Cíl mé cesty nebyl daleko cca 3 km, tudíž jsem si říkala, že ta oranžová ikona nevadí, že svítí, že tam prostě na dojetí něco je. Jenže jsem chtěla vycouvat z parkoviště před prací, ale nešla mi zařadit zpátečka, šla zařadit 1 a 2, jinak nic. A navíc to šlo dosti z tuha, ostatní rychlosti 3 atd. už nešly vůbec, řadící páka nešla rozpohybovat. Nakonec jsem jela jiným autem. Ikdyž se situace vyřešila jinak, pořád mi to vrtá hlavou, kde mohla být chyba. Nevíte, co mohlo tento prblém způsobit.
Děkuji za reakce.
Favorit začal vývojem před revolucí a Felicia dojížděla výrobu bez zásadních změn systému, jen doplňky výbavy a menší úpravy.
97 Octavia začala éru lanotáhel
Ale zase Hyundai měli plechový nádrže a počátkem Favorita dodnes EPDM plast. Dokonce poslední 135 a 136 škodárny na vývoz nádrže v plastu včetně verze RiC.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.