Zdravím, mám údajně předlinkově vyrobený vůz (škoda Octavia 2) dostal jsem papíry o koupi z Mladé Boleslavi, vin na karoserii je překřížkovaný, ale je nálepka na sloupku, chci se zeptat zda je nějaká možnost ho přihlásit, bylo mi řečeno, že nelze tak se chci zeptat jestli někdo neznáte nějaký způsob.
Kdysi byla o tomto kauza v televizi..Nějaký šikula takováto auta dokázal hodit na doklady a prodával to za tržní ceny..Přišlo se na to při prvních servisech..Nic nepasovalo a vše bylo "nějak jinak" ..tyhle předlinková auta mají spousty anomálií oproti sériovým..Prodávali je přednostně hasičům na trénování simulovaných havárií a následně to rozstříhali..Na silnici to nepatří,protože tam údajně i některé věci chybí,nejsou tam..Na pohled je auto totožné se sériovým
nemožné bez porušení zákona a EU nařízení...to není vozidlo je to jen sestava dílů, bez řádné homologace...teprve po 30 letech s tím lze jít do registru historických vozidel
osobně nechápu proč to škodovak prodává ale na adresu prostáčka-tazatele, moc dobře víš že to auto není homologované a máš to napsáno i v té kupní smlouvě
paveldvorak
Doplňuji, od škodovky to oficiálně víš, že to přihlásit nejde tak nechápu co tady zkoušíš, i když osobně silně pochybuji o tom že škodovak taková auta oficiálně prodává
Problem bych nevidel v tom, kde je ci neni VIN, ale v tom, ze kazde nove zaregistrovane osobni auto v EU musi (krom jineho) splnovat emisni normu Euro 6, coz v pripade O2 nehrozi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.