Zdravim,prosim poratde jak na prebarveni plastoveho narazniku?Nemam prostory na vybrusovani,nastrik primeru a pak barvy, je nejaky sprej co se na dil jen nanese a je hotovo?Cerna leskla, diky
Dobrý den, jistě - koupíte ho v obchodě, kde prodávají barvy. Povrch očistíte, odmastite a poctivě i trochu z dálky stříknete. Dělejte to venku a nikoliv na sluníčku (a pozor, ať zbytečne nestrikate mimo). Zdravím! Např.: allegro.cz/... doplněno 03.09.23 10:27:allegro.cz/... doplněno 03.09.23 10:49: Oprava/černý lesk: allegro.cz/...
josifek123 - vypadá to jako černá a lesklá. V mém příspěvku na ní máte ten opravný odkaz. Starší si vzpomenou, že se dříve prodával sprej autoemail a každý trochu zručný kutil s ním nejen na autě uměl divy. Jestli z toho už neděláte zbytečný problém.
k2
@ben: A kolik narazniku uz jste nalakoval sprejem za 150,- Vy osobne? Ono totiz kvalitne nalakovat plastovy naraznik JE problem.
Cus, přidám se do diskuze. Mám menší vryp na nárazníku, našel s doma i zbytek barvy stejného odstínů z jineho auta.povrch sem očistit, vryp zahladil. Pretrel pár vrstvami barvy a chtěl 1500 smirglem pod vodou zabrousit do roviny(nového laku byla tlustší vrstva než okolí.) Jenom sem teda místo zabrouseni sundal celý nový lak . Jde to takhle srovnat? Nebo musím brousit na sucho? Nebo byl lak jenom málo zaschly(cca 12hodin schnul)? Dikes
Nedávno jsem lakoval plast, poměrně matný, barva měla držet. Přesto jsem nejdřív použil barvu určenou jako základovka i na plasty, na to jsem lakoval finálku. Oloupala se ta základní a s ní i ta finálka. Kdybych dal rovnou finálku, podle mě by to vydrželo.
boban - to je zajímavé. Já jsem plast (za sociku, bez zakladovky) autosprejem stříkal x-krat a drželo to vždy perfektně. Takže, možná špatně odmaštěno nebo moc silná vrstva barvy či nynější/zhoršená kvalita barev.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.