Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva na plasty

Od: josifek123 odpovědí: 15 změna:
Zdravim,prosim poratde jak na prebarveni plastoveho narazniku?Nemam prostory na vybrusovani,nastrik primeru a pak barvy, je nejaky sprej co se na dil jen nanese a je hotovo?Cerna leskla, diky

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, jistě - koupíte ho v obchodě, kde prodávají barvy. Povrch očistíte, odmastite a poctivě i trochu z dálky stříknete. Dělejte to venku a nikoliv na sluníčku (a pozor, ať zbytečne nestrikate mimo). Zdravím!
Např.:
allegro.cz/...
doplněno 03.09.23 10:27: allegro.cz/...
doplněno 03.09.23 10:49: Oprava/černý lesk:
allegro.cz/...

k2
hodnocení

0x

Neni. Obecne lakovani plastu (a narazniku obvzlast) je pro autolakyrniky to nejhorsi, co muze byt.

007cz
Lakování plastových dílů, obzvláště nárazníků je pro lakýrníka naprosto běžná a rutinní záležitost.

josifek123
hodnocení

Diky vsem za odpovedi vsude jsem videl cerny ale matny, predpokladam ze vybrouseni, striknuti primeru a nasledne laku se nezbavim

lmgify
hodnocení

0x

> na prebarveni plastoveho narazniku ... Cerna leskla

*zdravi*

Barva na plasty
josifek123
hodnocení

Co to je za barva?Odkaz by byl? DIKY
ben®
josifek123 - vypadá to jako černá a lesklá. V mém příspěvku na ní máte ten opravný odkaz. Starší si vzpomenou, že se dříve prodával sprej autoemail a každý trochu zručný kutil s ním nejen na autě uměl divy. Jestli z toho už neděláte zbytečný problém.
k2

@ben: A kolik narazniku uz jste nalakoval sprejem za 150,- Vy osobne? Ono totiz kvalitne nalakovat plastovy naraznik JE problem.

ben®
k2 - že v tom vidíte problém už jste zde jednou psal .
k2

@ben: Nejak postradam odpoved na mou otazku, ale to je fuk. Tazateli to stejne v nicem nepomuze.

lmgify

@josifek123: Promiň, více info nemám. Je to náhodná fotka z Internetu s černým lesklým plastovým nárazníkem.

sandyman
hodnocení

0x
Cus, přidám se do diskuze. Mám menší vryp na nárazníku, našel s doma i zbytek barvy stejného odstínů z jineho auta.povrch sem očistit, vryp zahladil. Pretrel pár vrstvami barvy a chtěl 1500 smirglem pod vodou zabrousit do roviny(nového laku byla tlustší vrstva než okolí.) Jenom sem teda místo zabrouseni sundal celý nový lak *smich*. Jde to takhle srovnat? Nebo musím brousit na sucho? Nebo byl lak jenom málo zaschly(cca 12hodin schnul)? Dikes

hodnocení

0x

Nedávno jsem lakoval plast, poměrně matný, barva měla držet. Přesto jsem nejdřív použil barvu určenou jako základovka i na plasty, na to jsem lakoval finálku. Oloupala se ta základní a s ní i ta finálka. Kdybych dal rovnou finálku, podle mě by to vydrželo.

ben®
boban - to je zajímavé. Já jsem plast (za sociku, bez zakladovky) autosprejem stříkal x-krat a drželo to vždy perfektně. Takže, možná špatně odmaštěno nebo moc silná vrstva barvy či nynější/zhoršená kvalita barev.

Barva na všech plastech nedrží, nejlépe nejdřív udělat pokus.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma lakování plastů

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]