Ahoj. Rada by som sa opýtala. Pred pár dňami som šla prvý krát dlhšiu trasu, cca 260km. Kombinácia diaľnice a starej cesty. Všetko v poriadku. Žiaden náznak problému. Cca 10km pred cieľom, to už bola trošku vyššia nadmorská výška( netuším či to má vplyv) prestal reagovať plynový pedál. Zosliapnute až na podlahe, bez reakcie a rýchlosť pomaly klesala. Pri podradeni rovnako bez reakcie. Aj otáčkomer bez reakcie. Čo by to mohlo byť? Potom som zaparkovala a znova naštartovala no šla som už viac-menej iba z kopca, tam som si probl nevšimla ani pri parkovaní ani pri cuvani.Zajtra ma čaká rovnako dlhá cesta domov, na čo sa môžem pripraviť? Moc ďakujem za akýkoľvek postreh
Určitě by nebylo od věci odtajnit, o jaké auto vlastně jde, protože ovládání plynu se , pochopitelně , liší u jednotlivých typů. Ale ano, ať už jde o starou verzi s lankem, nebo nové řešení s elektronickým pedálem, oboje se může pokazit .
Nechcem nič spochybňovať, ale pokiaľ idete do kopca v nízkych otáčkach(príklad zaradený 5stupeň) 1200 otáčok a poradíte do 4 rýchlosti kde vám otáčky stupňu príklad na 1600, niekedy to nemusí byť dostačujúce. Vlastním Opel 1.8 90kw a v stúpaní 10% mám problém udržať rýchlosť 70km/h pri 4 prevodovom stupni a 1800otácok s pedálom na podlahe. Neviem koľko kw vlastníte, ale ak ide o 1.6 benzínovú, je dosť možné, že budete v podobnej situácii musieť zaradiť 3 stupeň a príklad 2500 otáčok. Pokial sa Vám nezobrazila nejaká kontrolka alebo chýba na palubovke, tak je dosť možné, že rýchlosť a otáčky neboli dostatočne vysoké v danom stúpaní. Podobne môžte skúsiť motor zaťažiť aj na rovine. Rozbehnete sa jednotkou, postupne zaraďte dvojku a z dvojky choďte rovno do 5tky prevodového stupňa a zosliapnite pedál až na podlahu a uvidíte či vozidlo bude pomaly zrýchľovať alebo nie. Ak má vozidlo elektronický plyn a nie lanko, tak môže byť, že pri istom bode stlačení nereaguje. Skúste ten rozbeh ako som písal a rovnako plynový pedál po zaradení 5tky zosliapnite až na podlahu.
majcoo
Rovnako si myslím a som presvedčený, že ak by vám v miernom stúpaní vypovedal plynový pedál, otáčky motora a aj rýchlosť vozidla by rapídne klesli až by auto so zaradenou rýchlosťou zdochlo. Mohli ste skúsiť stlačiť spojkovy pedál v tom momente, keď ste mali pocit, že plyn nezaberá. Držať plyn na podlahe a stlačiť spojku. Ak by otáčky po stlačení spojky vystrelili, tak je všetko ok a išli ste len na nízkych otáčkach do kopca. Ak by sa ani tu otáčky nepohli, tak to je problém.
Ďakujem za odpoveď. Je to 65kw, po motorickej stránke je to super autíčko, doteraz sme s ním nemali žiaden problém, akurát keď som ja začínala na ňom jazdiť tak som potrápila spojku kým som sa do toho dostala. Uvidíme dnes, ale teda hned na úvod idem do kopca, cca 15% stúpanie,tak zrejme hneď v úvode zistím či je ešte problém.prave doteraz som s týmto ani pri stúpaní nemala problém .Samozrejme autíčko pôjde na diagnostiku keď prídem domov.
majcoo
15% stúpanie je celkom dosť, skúste prípadne podradiť aj do 3 stupňa aj keď len na chvíľu či to nebude lepšie. Potom ma napadá, že by vám šmýkala spojka. To sa dá tiež odskúšať ideálne sa rozbehnúť v takom stúpaní na jednotke. Ak by otáčky motora po pustení spojky išli hore ale auto sa vpred nepohýňá, tak vám preklzuje spojka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.