Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odskočení auta za mokra

Od: pivens odpovědí: 7 změna:
Zdravím, jen ze zvědavosti než půjdu k mechanikovi…teď jsem jel v dešti a přišlo mi, že na nerovnostech mi občas odskočil zadek auta do strany, nevíte co by to mohlo dělat? Je to Golf 6 se sportovním podvozkem z továrny…díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

3x
Kombinace gumy klouzavy brusle,vycvachtany zavěšení nápravy a tlumiče za zenitem.

hodnocení

2x

Sportovní podvozek je tvrdej. Pokud nejedeš po super rovné silnici, tak ti to bude dělat vždy.

Sportovní podvozek je na našich silnicích na nic. Auto je kostitřas a odskakuje.

hodnocení

0x
Kluzká vozovka v kombinaci s nerovností.

K tomu ojeté pneumatiky, trochu vytlučenej podvozek, prudká jízda. Vše se sečte a pak se nezdá, že to odskakuje. Ono to fakt odskakuje.

Jj přesně. Opravdu to odskakuje.

hodnocení

0x

Určite to bolo asi pri pomalej jazde.

paveldvorak
hodnocení

0x

u značky VAZ-LADA s motorem vpředu běžný jen i na suchu, žeší se to zatížením kufru například 2 pytlíky s pískem na každá straně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]