Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Focus mk2 - cuknuti

Od: majkl* odpovědí: 9 změna:
Dobry den,
nesetkal se nekdo s tim, ze kdyz pustim nohu z plynu, tak auto 2x cukne, zavibruje? Vymenil jsem dle mechanika silentblok motoru, dalsi dva zbyvaji vymenit - vedle chladici kapaliny a spojka. Otazkou zustava jestli je to opravdu tim, nebo to pochazi spis od paliva - palivovy filtr, skrtici klapka.
Napriklad rano na sytic to tolik nedela.
Diky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

1x
Nechce se mi sepisovat román.. ale hlavně vymen mechanika,neví která bije a dela pokusy,ty mu je platíš..
majkl*
hodnocení

No ja mam pocit, ze to jde spis smerem palivo a okolo...taky pozoruji, ze na volnoběh motor "brzdi" vic nez je bezne.

hodnocení

0x

Já bych začal vyčištěním škrtící klapky a volnoběžného ventilu kolem klapky pokud, tam je.

hodnocení

0x
Focus MK2 je třeba vyměnit celý za nový vůz
asd1
Jo,třeba za dvojkovou oktavku a tím by si fakt pomohl :D
majkl*
hodnocení

Tobe je treba vymenit mozek
Já už se ho naštěstí zbavil, a to jsem měl ještě s tím nejlepším možným motorem 1,8 TDCi. Ale po překročení 14 let to bylo co 2 měsíce něco. Motor OK, vše kolem se sralo. Tak viel gluck.

hodnocení

0x

na sytič to nedělá? Ty sis namontoval motor ze škody 120?

majkl*
hodnocení

Rano za studena to nedela...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]