Nejste přihlášen/a.
Zdravím narazil jsem nedávno na tyto stránky a zkusím tedy poprosit o radu. Mám doma NIssan Almera N16 2oo3 2,2 1oo kW a mám tento problém. Je to delší dobu co jsem se stal účastníkem nehody a po nějaké době co se to stalo jsem jel do práce a přes silnici je tam menší "žlábek" - a jak jsem jel a auto houplo tak najednou ztratilo výkon jentaktak jsem dojel na parkoviště a pak už auto nechytlo. Když chci startovat tak si třeba 2x otočí naprázdno pak je vidět že je snaha chytit ale hned zhasne a takto se to opakuje pořád dokola. Při pokusu motoru chytit jde z výfuku kouř. Myslíte že by někdo mohl zkusit poradit co s tím? Nebo nevíte ( případně nejste ) o někom ( někdo ) z okolí Poděbrad Nymburka nebo Kolína kdo by mohl mít na tento vůz diagnostiku a byl by ochotný dojet a zkusit to napíchnout zda to něco ukáže? Známý co dělal auta to zkoušel ale nespojil se s jednotkou ( jiné věci to našlo ). Moc děkuju když by se někdo zkusil ozvat a mohl poradit.
Konektor je stejný, ale záleží, jaké komunikační protokoly nastavuješ a jaké HW vůbec diag umí.
V konektoru pak bývají až dva CANy a K-linka. Dle auta nějaké piny v konektoru jsou a nějaké ne. Napájecí a kostry v OBD zásuvce jsou vždy. CANy jsou buď na pravém kraji nebo levém od koster (FORD) a K-line vedení mají jen starší auta a nemají třeba CAN v konektoru vůbec vytažen.
Na posledním obrázku je komplet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.