Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit. Mám vyšisovanou střechu na octavii1. V plánu mám starý lak přelakovat. Chci se zeptat je potřeba na starý přebroušený lak dávat primer nebo můžu rovnou stříkat metalízou a následně lakem? Parkovaná je vetšinou v průjezdu, takže nebude stát většinu času někde na slunku. Plán mám takový , že přebrousím původní lak 150- 200 pak možná ten primer a následně vybrousit jemným smirkem, 2-3x stříknout metalízou ( v zásobě mám 2x400 spray) a to stejný pak čirým lakem. Správný postup? Děkuji za případné ověření postupu a odpověď na otázku.
Já se toho nebojím, horší než teď to pravděpodobně být nemůže. Co ten primer? Musí tam být nebo ne? A pokud dám následně jak první vrstvu metalízi trosku jinej odstín černé a pak dám další dvě origo metalízu autolak nebude to dělat problém? Proč se ptám. V Actionu jsem dneska ze zvědavosti koupil čermou met 400 ml za 80kč a origo magickou čerň mám 2 x 400 za 400 KČ za 1 spray. Rad bych tu levnou využil pokud by ta origo překryla tu levnou. ta levná je černá ale ne tak jako orig..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.