Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ford: CHECK ENGINE - co to je?

Od: remi1* odpovědí: 9 změna:

Mám Forda Explorer a na palubovce svítí červený nápis CHECK ENGINE.Nevíte někdo co znamená.Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

acemcintosh*
hodnocení

1x
Asi že se má ZKONTROLOVAT MOTOR:D. Pokud tedy cítíte, že něco není v pořádku (motor netáhna jak má apod.), tak doporučuji navštívit servis.
uz jsem byl na ceste to sem napsat a tys me predbehnul :D
acemcintosh*
tak promiň *smich*
remi1*
hodnocení

Motor jede ,ale převodovka blbne.Jde tam zařadit jen 1,2 a na D a spátečku to nejede.Ten nápis je na měrce oleje do převodovky.
acemcintosh*
já si myslím, že to je fakt na ten servis, to bude nejjistější - od toho servisy ostatně jsou, aby vám pomohly s problémy, které s autem máte. Pokud nejste kutil, tak rozhodně nedoporučuji pouštět se do jakýchkoli oprav převodovky (můžete potom nadělat víc škody než užitku).
remi1*
hodnocení

Nevím,ale už jednou jsem dal do servisu americkou verzi Renaultu a byli z toho na větvi.
acemcintosh*
No, zkuste do značkového servisu přece jen - sice pokud máte americkou verzi, tak to není jisté, ale určitě mezi servisy funguje něco jako spolupráce a nakonec problém vyřeší. Navíc u nás je hodně USA Fordů (Renaultů asi ne:D), jedná se o poměrně oblíbené vozy, proto bych v tom neviděl větší problém. Za zkoušku NIC nedáte.
remi1*
hodnocení

No moc tomu nevěřím,ale asi nic jiného nezbude.
acemcintosh*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]