Dobrý den jak mohu odstoupit od smlouvy z AAA. Zaplatila jsem zálohu za vůz 20tisoc a 50tisic budu doplácet v hotovosti. Auto jsem si ještě nevyzvedla a bohužel ani nevyzvednu protože peníze musím z rodinných důvodu použít na pohřeb a ne na koupi vozu. Vrátí mi tu zálohu 20tisic co jsem složila bez problémů?
Nejjednodušší by bylo zeptat se přímo tam. Nevíme co jste podepsala atd. Avšak si myslím že bez problému vrátí. S jistotou Vám to řeknou jenom tam. Případně se na ně obraťte na jejich stránkách tam Vám také odpoví kvalifikovanější než my zde.
zálohy ve 3xAAA jsou nevratné, předpokládám že jste podepsla smluvní ujednání že v případě odstpupení se záloha použije na pokrytí nákladů 3 x AAA...takže se NEVRACÍI...přijde mi trochu ujeté nepodívat se vůbec do papírů co jste podepsala a ptát se tady...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.