Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrácení vozu

Od: elis odpovědí: 6 změna:
Dobrý den jak mohu odstoupit od smlouvy z AAA. Zaplatila jsem zálohu za vůz 20tisoc a 50tisic budu doplácet v hotovosti. Auto jsem si ještě nevyzvedla a bohužel ani nevyzvednu protože peníze musím z rodinných důvodu použít na pohřeb a ne na koupi vozu. Vrátí mi tu zálohu 20tisic co jsem složila bez problémů?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Nejjednodušší by bylo zeptat se přímo tam. Nevíme co jste podepsala atd. Avšak si myslím že bez problému vrátí. S jistotou Vám to řeknou jenom tam. Případně se na ně obraťte na jejich stránkách tam Vám také odpoví kvalifikovanější než my zde.

renegade111
hodnocení

4x

Vrátí - nevrátí?

Tady nikdo neví co jste podepsala ,

Přinejhorším když to nebudou chtít vrátit ,si budete muset koupit něco za 20 000 ,

Za dvacet jí tam prodají maximálně sadu kol..Anebo něco v auto diskont na odpis *alene*

hodnocení

3x
No mam obavu že ne kouknul bych co tam sou u nich za podminky a co ste při složení zálohy podepsala

hodnocení

3x

Záleží, co jste podepsala...v odkazu máte vyjádření dTestu na podobný problém penize.cz/...

paveldvorak
hodnocení

1x

zálohy ve 3xAAA jsou nevratné, předpokládám že jste podepsla smluvní ujednání že v případě odstpupení se záloha použije na pokrytí nákladů 3 x AAA...takže se NEVRACÍI...přijde mi trochu ujeté nepodívat se vůbec do papírů co jste podepsala a ptát se tady...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]