Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lak na autě poškozený od houby, jak opravit?

Od: loukes odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Včera se mi stala dost nepříjemná věc, když jsem umýval auto (stříbrná metalíza), tak jsem vzal do ruky houbičku na nádobí a tou druhou stranou (drsnou) jsem stíral na předním nárazníku a kapotě nalepený hmyz a na střeše trus od ptáků...Ničeho jsem si nevšiml, ani náhodou mě nenapadlo, že by taková houbička mohla poškodit lak auta...No a když to vše uschlo a přišel jsem k autu, zhrozil jsem se, místa kde jsou houbu použil jsou odřená jak od smirkového papíru...

Nějaká rada jak to aspoň trochu zpravit? Nějaký speciální vosk? Díky za každou radu!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Pokud to jsou jemné škrábanece v laku, tak to lze opravit. postup je takový to.

1. poškrábané místo přebrousíme brusným papírem 2000. Vše dělat s citem a neprobrousit až na barvu.

2. Místo rozleštíme pastou FARECLA G3.

výsledek je vidět na foto

po přebroušení:

Lak na autě poškozený od houby, jak opravit?

ar*
hodnocení

0x

a po rozlštění.

Lak na autě poškozený od houby, jak opravit? #2

ar*
hodnocení

0x

a ještě jeden

Lak na autě poškozený od houby, jak opravit? #3

amidamaru*
hodnocení

0x

Tak to bych poradil.Vdrogerii existuje brusnw pasta na zasle laky,znacky Autopoliš.Ja osobne ho pouzivam po zastriku.Proste mi vsechny nerovnosti prelesti.Pozor,nelestit pri slunku.Radeji ve stinu,nebo pod mrakem.Docilis vysoky lesk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]