Nejste přihlášen/a.
Zdravím, je mi jen 19 let a nejsem moc zručný v technický oblasti aut, ale přesto se zeptám. To, že když mi motor takzvaně chcípne při špatném provedení rozjezdu, určitě nějakým způsobem ničí auto. Zajímá mě co konkrétně se dokáže poškodit a na co dávat pozor. Mám Fabii III 1.4 TDI 66kw, kdo něco o tomto motoru ví, ví že to je jeden z nejhorších downsizingových motorů, zpočátku výroby tam byly dvouhmoty které se pak přestavěly na pevné setrvačníky, tudíž motor je s převodovkou spojen napřímo. Chod u těchto 3válcových motorů je jak u traktoru, auto už mám nějakých 8-9 měsíců a přijde mi, že tehdy když sem ho kupoval v bazaru tak měl klidnější chod (ale může se mi to jenom zdát), jakožto moje první auto jsem cca první 2-3 měsíce měl ještě takové ty začátečnické chyby typu, že někdy mi to při rozjezdu chcíplo nebo když jsem zaparkoval a čekal jsem na někoho tak jsem stál na brzdě a nevyřadil jsem a pustil spojku. V té druhé situaci vždycky bylo nejvíc slyšet jak něco zakřupe v motoru/něco tam bouchne (dnes se mi to už neděje), může se tímto poškozováním udělat nějaká vůle v klikové hřídeli nebo něco jiného poškodit?
Naposledy co jsem pouštěl spojku do kvaltu bylo už hodně dávno, motor za ty 4 měsíce funguje v pořádku (občas mu docela dávám jestli dokáže turbo táhnout tak jak má a auto se nesesype), ostatní co měli tento motor s tím najezdili cca nějakých už 200tis km+ a jsou s tím spokojený, každopádně to brzo budu připravovat na technickou v autorizáku, tak tam by to mohli kdyžtak zkouknout a říct jestli není něco na výměnu.
Nemyslel jsem to tímto způsobem, vím že od toho tam mám tu spojku k rozpojování a odpojování motoru od převodovky, ale pokud dvouhmota zabraňuje vibracím od motoru na převodovku a pak interiér, tak pevný setrvačník těmto vibracím nezabraňuje a něco/nějaká určitá síla/vibrace se přenáší navíc někam a někde.
Ach jo,dvojhmota.Vždy byli perka v lamele a taky jsme jezdili.Ale proč nevymyslet něco složitého a náročného aby si snad motorista nejezdil levně.I ostatní chtěj mít prospěch.
Lehké brždění, že se opotřebuje jen jedna deska je na úrovni brždění setrvačností auta a odporu vzduchu. Tak snad nikdo nebrzdí, aby měl brzdnou dráhu desítky a stovky metrů volně.
Při takovém brždění se upaltńuje spíš tření pneumatik, tření v ložiskách kol, aerodynamika a nebo terén.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.