když je TP-VTP-ORV II popsaný, do 31.12.2023 se vymění bez poplatku...jinak se platí 500,- Kč za každýá jeden doklad...po 1.1.2024 se VTP-TP-ORV II nevydává, bude jen jeden jednodílný doklad - nový typ malého ORV
Přesně tak..Malej a velkej techničák je normální vžitý název a každý ví,oč jde..Jestli si to nějaká úřednická nebo ministerská pomazaná hlava nazvala krkolomným názvem osvědčení o registraci vozidla část jedna a osvědčení...bla bla část dvě, tak ať si to tak nazývají mezi sebou na úřadě
Ještě jsem to nezažil, ale zajímalo by mě a asi možná i tazatele, zda vydání nového ORV nebudou chtít nějaký poplatek nebo v případě zaplnění políček vydají zdarma nový?
Popř.: jak by to bylo, kdybych k tomuto procesu využil i výměnu RZ/SPZ. Po zaplnění bych totiž předpokládal, že budou tabulky doničené od parkování či nehody a různě vyklepávané (pokud bych nebyl 3,4,5 majitel?...)
Za VTP nebo ORV 2,jak chcete se platilo 100kč, teď snad 500kč a za značky 400kč a 50kč k tomu nevím za co..poplatek za poplatek Je jim jedno, jestli jsou zničené a proč..prostě je zaplatíte..Pokud nebude aspoň jedna zničena nebo ztracena, tak vám je ani za peníze nevymění
Zničení není problém. Stačí je hodit na asfalt a trochu brousit a pak je trochu naohýbat. Jak jsem kupoval auto, tak jsem to provedl, protože tabulky už byly hnusné (ale jestli by to stačilo na výměnu? tak jsem to posichroval) a chtěl jsem Mkové. Ale už netuším, kolik to vše stálo.
Díky za info. Asi to bylo těch 400 rz + 50 novej ORV I + 800 přepis do původního ORV II
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.