Nejste přihlášen/a.
Ahoj dával jsem nove budíky na felicii s otačkoměrem misto hodin a jak to lanko tachometru tak ten držak jak tam jsou ty 2 pacitičky tak 1 se mi zlomil nevím jestli jsem to moc zmačkl protože to nedrželo nevím co mám dělat poradte pokud jde vymenit jen ten držak tak mi prosím napište děkuji Vonka
Ta koncovka je lisovaná. Musíš sehnat celej bowden od převodovky po budíky.
Pozor na neoriginály. Lanko v nich drhne a rafička poskakuje a nechodí plynule.
Nejlepší použitej origo vymejt čističem a vnitřní ocelové lanko směrem u budíku vytáhnout, vymejt, namazat motorovým olejem a znovu do čistého bowdenu založit.
Na vymytí stačí čistič brzd a bez vnitřního drátu bowden jak hadici prostříkat a nechat vytéct starý prach s olejem ven.
Koupil bych tohle z EU než čínu (VIKA)
Náhon musí být namontován volným obloukem v motorovém prostoru. Jakékoliv násilné přichycení k nečemu ho bude tlačit a vnitřní otáčející drát brzdit. Opět bude rafička skákat. Já to silou nekotvil ani jak to mají origo k motorku stěrače. Jen když to bylo k motorku stěrače volné bez ohybu volně obloukem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.