Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lanko tachometru felicia

Od: kuba* odpovědí: 2 změna:

Ahoj dával jsem nove budíky na felicii s otačkoměrem misto hodin a jak to lanko tachometru tak ten držak jak tam jsou ty 2 pacitičky tak 1 se mi zlomil nevím jestli jsem to moc zmačkl protože to nedrželo nevím co mám dělat poradte pokud jde vymenit jen ten držak tak mi prosím napište :) děkuji Vonka

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Budeš muset sehnat novej celej ten bobvden a vyměnit to

hodnocení

4x

Ta koncovka je lisovaná. Musíš sehnat celej bowden od převodovky po budíky.

Pozor na neoriginály. Lanko v nich drhne a rafička poskakuje a nechodí plynule.

Nejlepší použitej origo vymejt čističem a vnitřní ocelové lanko směrem u budíku vytáhnout, vymejt, namazat motorovým olejem a znovu do čistého bowdenu založit.

Na vymytí stačí čistič brzd a bez vnitřního drátu bowden jak hadici prostříkat a nechat vytéct starý prach s olejem ven.

doplněno 18.08.23 12:05:

Koupil bych tohle z EU než čínu (VIKA)

skoda-dily.cz/...

doplněno 18.08.23 12:07:

Náhon musí být namontován volným obloukem v motorovém prostoru. Jakékoliv násilné přichycení k nečemu ho bude tlačit a vnitřní otáčející drát brzdit. Opět bude rafička skákat. Já to silou nekotvil ani jak to mají origo k motorku stěrače. Jen když to bylo k motorku stěrače volné bez ohybu volně obloukem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]