Nejste přihlášen/a.
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
4x
AWY stále používá předehřev teplého vzduchu do filtrboxu. Nemá ovšem hadicu, ajko třeba motory AEE ve Felicii 1.6MPi, ale nad motorem je kryt a v něm schovaný filtrbox i nátrubek na tento plech předehřevu.
Prorezlý není. Ten zářez tam je od výroby.
doplněno 16.08.23 18:25:
Nezapomínejte v krytech měnit vzduchové filtry!
V obrázcích AWY starej a novej kryt
doplněno 16.08.23 18:27:
v obrázcích kryty AZQ a AWY HTPček

Dávám bod
Jinak AZQ to má stejně.
Jen by mě zajímalo, jestli někdo tuší význam toho hada s dírkami pro nasávání "studeného" vzduchu. Když jsem totiž sledoval teplotu nasáváného vzduchu při zahřátém motoru, tak to šlo klidně i přes 50 stupňů a nedokážu pochopit, která chytrá hlava to takhle blbě vymyslela.
Jen by mě zajímalo, jestli někdo tuší význam toho hada s dírkami pro nasávání "studeného" vzduchu. Když jsem totiž sledoval teplotu nasáváného vzduchu při zahřátém motoru, tak to šlo klidně i přes 50 stupňů a nedokážu pochopit, která chytrá hlava to takhle blbě vymyslela.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]