Nejste přihlášen/a.
Druhý den po STK se mi na dálnici začal ztrácet výkon motoru a po několika kilometrech to zachrastilo a úplně zhasl. Znovu ho ani baterka neprotočila. Jedná se o Land Range Rove 4.4 SD. Co se asi stalo? Neznáte někoho kdo by to opravil?
Děkuji předem za vaše rady.
Už asi po třetí nebo po čtvrté příbuzní a známí po příjezdu z STK řešili různé problémy, jedním z nich i naklápění světlometů u BMW(držák žárovky zůstával viset dole) a něco s elektrickou brzdou(Renault). To samé říká i známý automechanik, že občas něco po STK řeší..
miki-kolikrát na STK lidi přivezou auta, stojí tam auto v zimě i déle než hodinu, mechanik si pro auto přijde a na testeru to třikrák prožene do maximálních otáček, tuším na třicet vteřin. V jedné blízké STK musí člověk podepsat lejstro, že za případné škody na motoru neručí-no maj tam téměř stále prázdno. Jednou jsem tam byl s Favoritem a jednou s Feldou a stačilo.. Teď to dávám známému, ten jezdí na jinou STK a jede tam za mě..
uklidni se ,víš hovno, jak to funguje, nasmál jsem se příhodou s prknem v autě na místě spolujezdce, co zapomněl pracovník emisí co potřeboval zahřívat motory... zařizoval jsem hromady STKček. Jak asi myslíš, že se na tu provozní teplotu dostane? Samozřejmě, pokud je přítomen zákazníček, tak mu technik nakecá něco ve smyslu "zahřejte si" motor na volnoběh, pak držte otáčky na 2500, za chvíli na vás přijde řada" Před zákazníčkem bude šimrat pedál jak na svým. Když tam technik točí auta sám bez majitelů. Tak to zahřeje po svým. Třeba zapře plynovej pedál kusem prkna, aby mu to drželo otáčky a pak tu laťku zapomene na zemi na místě spolujezdce Nebo si tam sedne, šlápne na plno a čumí do mobilu.
Nechat auto technikovi na STKčku ani náhodou, ani když tam má někdo tam, třeba vedoucího techhnika,ani ten to nemusí stačit ohlídat, třeba když si ho kvůli něčemu zavolá majitel-šéf. Vedle jinýho STKčka je autodílna, tam jsem byl za kámošem, ten bordel s túrováním mi stačil.
Ani náhodou nenechávat auto ňákýmu technikovi, ani náhodou, fakáč na ně za ty prasárny.
Takže tady neplácej,nežil jsi náhodou delší dobu na ukrajině?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.