Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě vozu

Od: lump odpovědí: 7 změna:
Zdravím, mám vyhlídle auto Mazda 323F BJ, obsah1,9, r.1999.
Chtěl bych se zeptat jestli je to dobré auto a má to tak staré cenu kupovat, zda jsou stále dostupné nějaké náhradní díly.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Staré auto se kupuje podle aktuálního stavu - jak kastle, tak motor... I mazda 323 může být fajn auto - ale je velmi nepravděpodobné, že je to hýčkaný kousek chystaný pro veterána.

Efková mrkačka je krásný auto- takové jsem chtěl ve svých mladých letech. Bohužel, dnes na trhu vůbec nejsou - shnily...

Kupní cena u těchto aut je naprosto zbytečný údaj - považujte vůz za něco, kam budete dávat hodně peněz, aby to jelo, brzdilo a vydrželo další technickou kontrolu.

mathew
hodnocení

0x
To drží pohromadě akorát izolepa ne? Ještě k tomu je to nafta takže se to stejně k ničemu nehodí.
To bude benzín.
Jinak jestli seženete kus s nějakou rozumnou korozí (bez koroze to bude asi nemožné), tak díly se najdou.
Tady ty Mazdy odcházeli na korozi už před pár lety. Jinak jsem chvilku jezdil ještě starší Mazdou 323 hatchback a bylo to perfektní auto. A "umřelo" na korozi. Bohužel
lump
hodnocení

Je to benzín a zatím to drží pohromadě nevím co

hodnocení

0x
Tak zadarmo možná. Ale ještě by k tomu musel být soudeček pivíčka, krůta připravená na gril a ostatní věci na nějakou zahradní slavnost.

hodnocení

0x
Blbost kupovat, velmi zastaralá, v bezpečnosti nevyhovující věc.
To rači Oktavku 2
Nebo Fokus MK2. 1.6 74kW
Trvej na tom vidět auto zespodu, vezmi někoho kdo se v autech vyzná, ty 3tisice na den za to stoji

lump
hodnocení

Děkuji všem, hned jsem o něco znalejší

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]