Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké euro je transporter T4 2.4d

Od: majk odpovědí: 6 změna:
Ahoj, nemůžu najít, neví někdo kolik se bude platit eko při přepisu transportera T4 2.4d 57kw r.v. 1991? Díly všem!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kare
hodnocení

1x
Dle směrnice EHS/ES v ORV II.
Pokud není zapsaná tak plnou výši nebo doplnění od Dekry (cca2000Kč)+poplatek dle směrnice. *frajer*
Jaké euro je transporter T4 2.4d

91 rok, jestli má ještě TP co by žákajdu ze ZŠ formátu bílého sešitu A5, tak tam se směrnice tuším ještě neuváděly.

kare
Já se setkal s tím, že ho úřednice při dovozu ani nepřepsala do ORV II. (v té době se ještě poplatek nevybíral).
Když jsem auto jako druhý v ČR kupoval už se poplatek platil, ale nebylo z čeho určovat.
Povedlo se mi sehnat i kopii původního techničáku z Německa, kde směrnice byla zapsána (je i dost možné, že jim originál ležel na úřadě. *smich*).
Prý to nestačí a musel jsme mít doplnění od Dekry. (Poslal jsem jim VIN a za 2000,- jsem měl na poště dopis kde byla stejná směrnice... *alene*)

No, to sis užil :-D

hodnocení

0x

V ORV je psané co?

Maximálně Euro2

driveto.cz/...

Tedy 3000kč, ale možná je to starší modifikace a zaplatíš 5000 za Euro 1

Ty dva tisíce jsou snad fuk...

Euro nula to není.

hodnocení

0x

Emisie len Nemecko - A/1, hodnota absorcie dymu < 2,01 m-1, prehliadnosť dymu 58%. pre rok výroby 1990-1998.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]