Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat co všechno budu muset vyřídit pro převoz auta po vlastních ze Slovenska k nám do Česka.
Daň mám vyřešenou, prodejce mi vystaví fakturu bez DPH a já ho odvedu v Česku.
Myslíte, že budu muset řešit kontrolu originality, převozní značky a POV, když se jedná o předváděcí vůz?
Předem děkuji za odpověď a přeji Vám hezkou neděli.
chtěl bych se zeptat co všechno budu muset vyřídit pro převoz auta po vlastních ze Slovenska k nám do Česka.
Daň mám vyřešenou, prodejce mi vystaví fakturu bez DPH a já ho odvedu v Česku.
Myslíte, že budu muset řešit kontrolu originality, převozní značky a POV, když se jedná o předváděcí vůz?
Předem děkuji za odpověď a přeji Vám hezkou neděli.
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
paveldvorak
0x
nezlobte se vedlešjí vlákno dovoz auta ze Slovenska je vyčerpávající, odhlašování auta na SK a nákup převozních značek znamená kontrolu originality, v ČR předložíte SPOLU SE SK doklady ještě EK, ZK a potrzení o zaplacení DPH
josefvr555
Vůbec se nezlobím a děkuji za odpověď. Ještě se zeptám, pokud bych se domluvil s dealerem, že mi nechá značky a dá mi plnou moc, tak žádné šaškování na Slovensku nemusím řešit. Jednoduše odjedu do ČR udělám si evidenční kontrolu a pojištění na VIN kód a následně auto přihlásím?
Je to tak nebo jsem něco zapomněl? Jasně že vezmu všechny papíry, velký a malý technický,doklad o koupi, doklad o zaplacení daně
Je to tak nebo jsem něco zapomněl? Jasně že vezmu všechny papíry, velký a malý technický,doklad o koupi, doklad o zaplacení daně
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]