Nejste přihlášen/a.
Zfravím, sháním váhu vzduchu do O1 ASV 81kW rv 2002. Pokud vyberu bosch B280217121, tak cena se pohybuje od 2725 Kč na Auto-Kelly:
po cca 1300 Kč u jiných prodejců.
Co si mám o tom myslet? Ty levnější jsou nejaké fake náhražky, nebo jak to je?
Řeším to proto, že puvodně jsem jako vždy koupil Pierburg (teda jestli to opravdu je Pierburg?),
jenže po namontování do ASV 81 kW začal při studených startech pod 20°C motoru houpat volnoběh. Pomalinku klesaly otáčky a každé cca 3 sekundy si motor přidal ta k na 1200 a tak stále dokola, než se trochu ohřál. Motor má ale i jiné problémy (skládanka, prasklý vlnovec, trochu drhne regulace turba.. ), které řeším, takže to nemusí být jen tou váhou. To houpání to trochu dělalo i na teplém, když se volnoběh zatížil klimou. Dal jsem tedy tuto váhu do starší 66kW AGR, tam jsem ale po 3 dnech po namontování zase zajistil, že při teplotách startu kolem 15°C s volnoběhem problém sice nevznikl, ale vznikl výrazný výkonový propad při 2400 ..2600 ot/min. Ale opět pouze při studeném motoru pod 20°C. Po ohřátí OK. Takže to nezbytně obojí s váhou souviset nemusí, ale nabízí se to a proto chci koupit pro testy a další analýzu jinou "bezproblémovou"váhu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.