Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dacia dokker

Od: malinlen® odpovědí: 8 změna:

máte někdo zkušenost a autem dacia dokker? uvažujeme o jeho koupi, líbí se nám vzhledově a velikostí, ale uvítáme zkušenosti a postřehy

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

makk
hodnocení

2x

Máme to v práci. Je na tom vidět, že je to levné auto, ale funguje a to překvapivě dlouho. Máme to asi 10 let, má to asi 250 tis km a krom běžné údržby (a jedné drobné bouračky) nebyl v servisu. Řízení je trochu gumové, řazení taky není ideální, ale není to nic strašného. Prostě není to skvělé auto, ale je to dobré auto a poměr cena / výkon podle mě super.

krtek6
hodnocení

1x

Jo...máme to na firmě a dáváme to dělníkům...hroznej kostitřas...jak se s tím jede míň jak 50 a rovně, tak ok...pak je to hrozný

Tak si ho nech opravit! Od roku 2017 mám druhého Dokkera a nedám na něj dopustit. Je to relativně levné auto, které za ty peníze bezvadně plní na něj kladené požadavky.

hodnocení

1x

My máme dva Dokkery ve firmě v ,,plechové´´ verzi s dieselem. No, jede to z bodu A do bodu B, poruchový to zase až tak moc není, ale ve srovnání s tím je Peugeot Partner , nebo Fiat Doblo jako vládní limuzína.

Pokud tedy uvažujete o této kategorii aut, asi bych na Vašem místě sáhl po Partneru, Berlingu, nebo tom Doblo.

hodnocení

0x

Jezdil jsem s ním 2 týdny, když jsem ho dostal jako náhradní auto za moje opravované. Nebylo to špatné... vyšší posez, dobrý rozhled, spousta místa atd.

Osobně bych ale teď asi spíš koupil Jogger než Dokker.

hodnocení

0x

Dva jsem měl na opravu elektriky.

Můžu říct, že plasty jsou jak dětská hračka a stejně tak třeba i budíky, když je člověk drží v ruce.

Koberce to je asi to nejhorší co se týče kvality.

Asi jsem zvyklej na VW/Škoda.

Komu kvalita zpracování nevadí, tak je to asi levný a spolehlivý pracant, kde se na nějaký luxus a komfort nehledí. Něco jako Avia...

mathew
hodnocení

0x

Jo, jsem to dostal před 3 lety v praci, protože Caddy byla prej drahá, naštěstí Dacii po pár měsících odešel motor*smich* Jak píše kolega do 50km/h se s tím ještě jet dá teda pokud nevadí, že 1,6 benzín žere 12/100:-D

Nesmysl! S Dokkerem 1.6 75kW jezdíme za 9l/100km benzín, popř. 10l/100km LPG. Vše až na výjimky po městě v taxislužbě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]