Nejste přihlášen/a.
máte někdo zkušenost a autem dacia dokker? uvažujeme o jeho koupi, líbí se nám vzhledově a velikostí, ale uvítáme zkušenosti a postřehy
Máme to v práci. Je na tom vidět, že je to levné auto, ale funguje a to překvapivě dlouho. Máme to asi 10 let, má to asi 250 tis km a krom běžné údržby (a jedné drobné bouračky) nebyl v servisu. Řízení je trochu gumové, řazení taky není ideální, ale není to nic strašného. Prostě není to skvělé auto, ale je to dobré auto a poměr cena / výkon podle mě super.
Jo...máme to na firmě a dáváme to dělníkům...hroznej kostitřas...jak se s tím jede míň jak 50 a rovně, tak ok...pak je to hrozný
My máme dva Dokkery ve firmě v ,,plechové´´ verzi s dieselem. No, jede to z bodu A do bodu B, poruchový to zase až tak moc není, ale ve srovnání s tím je Peugeot Partner , nebo Fiat Doblo jako vládní limuzína.
Pokud tedy uvažujete o této kategorii aut, asi bych na Vašem místě sáhl po Partneru, Berlingu, nebo tom Doblo.
Dva jsem měl na opravu elektriky.
Můžu říct, že plasty jsou jak dětská hračka a stejně tak třeba i budíky, když je člověk drží v ruce.
Koberce to je asi to nejhorší co se týče kvality.
Asi jsem zvyklej na VW/Škoda.
Komu kvalita zpracování nevadí, tak je to asi levný a spolehlivý pracant, kde se na nějaký luxus a komfort nehledí. Něco jako Avia...
Jo, jsem to dostal před 3 lety v praci, protože Caddy byla prej drahá, naštěstí Dacii po pár měsících odešel motor Jak píše kolega do 50km/h se s tím ještě jet dá teda pokud nevadí, že 1,6 benzín žere 12/100
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.