Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli sním jezdit na čtyřkolce pro děti a jestli se s tím smí na silnici a jestli se v té věci rozlišuje jaký typ cesty to je aby mi to náhodou nezabavili uprostřed dálnice abych nemusela pěšky na zastávku zřízeného přepravce civilních osob. Bylo mi třicet a nevím jestli by měli chuligáni problémy s mojim vzrůstem. Vážím zhruba 45 kg myslím ale budu si to sve tvrzeni muset ověřit. Já si myslím že by v tom neměl byt problém když jsem jen o něco málo těžší jak jedenáctiletý tlusťoch. Zatím jsem na ridicaku ještě nebyla tak nevím jestli bude problém zadat o něco co děti používají ve svých areálech vybudovanych k tomu. Určitě s tým ujedu dál jak na kole tak jestli můžu stroj využívat klasicky k přepravě same sebe +,-.Nemůžu já za to ze si to museli obří muži přivlastnit aby se to naučili zdemolovat hodem do dálky. Jsem totiž viděla jak se na tom přepravuje skupina lidí klasicky po silnici nebo dálnici někde v Americe nejspíš. Zasilam k tomu videu adresu :
Je vám 30, ale vyjadřujete se jako desetiletá. Na vlastním či pronajatém pozemku na tom jezdit můžete. Na silnice to nesmí. Na dálnice zapomeňte úplně. Stačí tak?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.