Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to padá z auta?

Od: al odpovědí: 16 změna:
Nevíte co to je? Týden mi to padá z auta ,mám už 7ks.Auto jezdí normálně a byla jsem i pod autem a nic jsem nenašla.Diky
Co to padá z auta?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x
Packy z plastové poklice kola! To vážně nikdo nepoznal? Nebo zase melu pohádky? *smich* Nepřehazoval někdo nedávno kola? Nebo je sundavali někde v servisu? Neparkujete u obrubníku?

Nojooooo :-D Spíš nikoho nenapadlo, že by Civic 2011 měl plecháče :-D

petrovic
Chlapi, jako mozna jo. Ale jak tam ma tu ruku, vzdyt je to velke jak cela jeji dlan. A v podelnem smeru to nema zadne stopy lomu od poklice. A v pricnem smeru to je zase moc siroke do prumeru kola ne?
petrovic
A nebo to je brutalni nahoda a ty dva kusy k sobe nepatri. Pak je to lom od poklice
Ženská má malou ruku..není to velké jako dlaň
makk

Doutnák na to kápnul, ona mate ta fotka, ty dva kusy k sobě nepatří.

hodnocení

6x
Nejsou to nějaké zaslepky v dutinach karoserie?

Koukám a záslepky k hondě Civic jsou spíš buď kulaté nebo oválné-zaoblené. Často jsou spíš záslepky gumový

hodnocení

2x

Co máš za auto?

Výrobce, model, rok!

Dále co je na druhé straně krytky? Nějaké číslo dílu by bylo?

al
hodnocení

Honda Civic 2011
Číslo tam není

al
10.08.23 20:38
hodnocení

Co to padá z auta? #2
petrovic

Dej fotku z druhe strany prosim.

otoč to z druhé strany prosím a dej to k sobě, aby to jakoby nebylo vidět prasklé. Nejlépe na bílý papír. Zkouším najít přes google lens

riva
hodnocení

0x
Kdyby mi něco takového padalo z auta, tak to nezjistím. Ale kdyby se třeba na silnici někomu z nákladu sypaly kousky plastu, tak bych si mohl myslet, že to patří k mému autu.

hodnocení

0x

7 ks? Tak to asi nebude z tvého auta.

jjff

Také mě napadlo, kde parkuje?

Možná jí někdo něco pod auto hodil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]