Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde kupovat použité náhradní díly na auto?

Od: zapomenuto* odpovědí: 13 změna:
Zdravím, neznáte nějaké ověřené stránky nebo způsoby kde se můžu podívat po náhradních dílech, nechci kupovat originální od výrobce za velkou částku.
Předem díky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Např. autodilyvojkov.cz/... (ověřené) a pak každé slušné vrakoviště. Na netu jich najdeš desítky, ne-li stovky.

11.08.23 22:45

*palec*

hodnocení

2x
iautodily.cz
Nejsou ale nijak extra levné, už jsem tam pár věcí objednával, většinou ok. Jen jednou poloosa přišla s roztrhanou manžetou, což na fotkách nebylo vidět.
A dost mi tam chybí vyhledávání podle čísla dílu.

iautodily.cz/...

Pár věcí jsem koupoval mmch tlumičová jednotka na puga 106 (nedělitelný celek-tlumič a těhlice, dodábvka byla i s pérem a dokonce nechali.-zapomněli? třmen a kotouč) - spokojenost pokud se ví přesně co je třeba!

krtek6
hodnocení

0x

na jakou značku?

zapomenuto*
hodnocení

Hodná CR-V 2.gen po faceliftu. Konkrétně přední ochrany rám a i boční nášlapy bych rád

hodnocení

0x
Já je kupuji přes Bazoš..Ale pokud tomu moc nerozumíte, tak vám prodají bezcenné díly na vyhození anebo úplně něco jiného..Raději kupujte nové anebo ať to sežene ten, kdo vám to bude opravovat;)

Přes Bazoš není úplně nejlepší nápad!

A proč? Nekupuji to od žádných vrakovišt,protože tam je 90% jistota, že budou díly nepoužitelné...zkušenost! Pokecáme s prodejcem po telefonu a už většinou poznám, zda je to šejdíř nebo normální člověk..Většinou mě podvedli jen větší "obchodníci"..Jednotlivci minimálně..Nakupuji přes 10 let..

OK. Až jednou na bazoši naletíte, tak si nestěžujte.

Ale já už párkrát naletěl a poučil se..Nakupuji naštěstí jen za nízké částky..Mě totiž NIC jiného nezbývá..Žádné solidní vrakoviště tu není! Je jich tu spousta,ale od nich raději ani ventilek! Jestli máte v okolí solidního prodejce použitých dílů, tak buďte rád..Když sháním konkrétní díl, tak obvolám klidně pět čísel než narazím na solidního a ochotného prodejce..Mohl bych tu psát zkušenosti s těmi špatnými klidně do rána.. poučený jsem dostatečně..

Doutnáku, je mi tě líto. Vždy, když nějaký ND potřebuji, prolezu internet a seženu, co chci. A to i z ciziny.

Nemusíš mě litovat, já si nestěžoval, že neseženu, co chci nebo potřebuju..Někdy pátrám dýl, ale seženu..I tady v ČR.. Hlavně za pakatel *smich* Nerad investuju, když mám auto pár měsíců..Odolné kusy pár let;) Jinak stěžuju si obecně pořád a na všechno..máme to v rodině *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]