Nejste přihlášen/a.
Máme tu situaci-Chcete nastartovat a auto nestartuje, akumulátor je v pořádku předpokládejme.
nedávno ženská nenastartovala, akumulátor nabitý, volala nakonec asistenci. Mně se stalo něco podobnýho, u mě to byly totál zoxidovaný pojistky v motorovém prostoru, takže banalita,ale taková schovaná.
Jak byste postupovali? Všeobecně?
Oživit startér.
točí, netočí, kostření, přívodní plus, pojistky, spínač startéru
Jde palivo, nejde palivo, je tam benzín či nafta v nádrži
čerpadlo napětí na konektoru, relé, pojistky, test bokem, test tlaku na budík
Jde jiskra, nejde
ECU motoru, lze diagnostikovat, nelze, čidla, hall a indukční snímače, immobilizér, tajnej bastl vypínač
A co takhle když nechce auto startovat a jsme někde v polních podmínkách, daleko od všech různých nářadí a měřáků. K dispozici jen obyčejný multimetr...
Dnes má každej mobil a elm bluetooth OBDčko.
Teda každej mírně postiženej tímto hobby.
Musíš prostě použít co zrovna máš a pokud to nejde, tak odtah.
Já si vozím náhradní řemen, regler do altíku a základní nářadíčko co bylo ve Favoritu (klíče 10,13,17,kombinačky, šrubováky plochý 4mm, křížák PH2,Torx 20 a 25, svíčkáč, imbus 5 a 6 hokejka, svítilna, čidlo hall na vačku). Pojistky a žárovky.
a co doporučíš prosím tě za ten OBD bluetooth na spolupráci s mobilem?
Můžeš hodit konkrétně nějakej odkaz? Hned bych to objednal
dík
dík za odkaz, je k tomu program zdarma, nějaký co umí mazat chybové kody? nebo se musí koupit zvlášť?
Mám tuhle a u škodovek dokonce lze i kodovat jednotky. Ale i ta dablova z odkazu nemusí být marná. Všechno je na stejném principu a program do androidu zdarma.
program
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.