Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ford Galaxy 2.0 TDCi nestartuje

Od: filipajz odpovědí: 1 změna:
Ahoj, kamarádovi se povedlo vybít baterku na Fordu Galaxy 20 TDCi 103kw 2008 úplně do mrtě tím že nechal zapnutá varovná světla cca dva dny (nevím jak, taky jsem nepochopil), nicméně když jsem byl k tomu povolán, vyndal jsem jí a připojil na nabíječku, byla detekována jako 6V, takže K.O. Nuže jsme koupili novou, stejné kapacity tuším 85ah a po vrácení do auta a zapojení sice elektrika funguje jak víno, nicméně startér jenom cvakne. Otázka teda zní, předpokládám že to je na výměnu startéru že? Jelikož netuším co by s tím jinak mohlo být, když baterie je funglovka :) Díky za rady :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Poklepej startér kladívkem a zkus to znovu.

Baterku i novou nabij doplna. To, že má naprázdno 12,5V neznamená, že motor roztočí. Je vhodné u toho měřit na baterce napětí na svorkách, zda při cvaknutí startéru neskočí napětí pod 10-11V

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]