Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přívěsný vozík - ošetření konstrukce

Od: xyvb odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

zakoupil jsem nový přívěsný vozík a kromě podlahy je celý z pozinkovaného plechu / profilů. Prodejce mluvil o dodatečném ošetření bezbarvým voskem. Má to vůbec cenu, protože v zimě jezdit zcela určitě nebuduM Nedělal někdo něco podobného? Je pravda, že ty vosky ve spreji nestojí svět.

barvylakyjanu.cz/...

Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Samozřejmě ošetřením ničemu neuškodíte, ale je to zbytečné. Mám zkušenosti s levnými typy Agadosů, aktualně mám 3 přívěsy Vezeko, Humbaur a Svoboda, a absolutně bez koroze, co se týče ocelého rámu mají to zmáklý, pozink funguje, jediný co samozřejmě trpí jsou překližkové podlahy.
xyvb
hodnocení

Díky, taky jsem si říkal, že je to asi zbytečné vzhledem k mému účelu použití. Jezdit budu jen přes léto, sůl se na vozík tedy nedostane. Každý den v provozu taktéž nebude. A je pravda, že jsem viděl vozík, který je 10 let starý a je zaparkovaný normálně venku a za ty roky vypadá v pohodě bez koroze. Jen zinková vrstva v průběhu času zašedla. A mám tedy také jeden z těch levných přívěsů.

Pozink vydrží více, jak překládání vozíku...

Kamarád si odemě kupoval Agados handy 20 vozí na tom často 700-1000kg, vlek si chválí po 8 letech bez zjevné koroze, jediné si vyztužil oj.

Já jsem služební vozík, po půjčování zákazníkům musel vyztužit jinde.

Právě dělám skoro to samé *smich* Pod nápravou jsem to vyztužoval už dávno
Přívěsný vozík - ošetření konstrukce
Přívěsný vozík - ošetření konstrukce #2

Doutnáku, to víte služební vozík, který zákazník vždy přetíží. (Pokud jsem nebyl přítomen)

Tenhle je od kamaráda..Přetěžován byl od novoty..dělá zednické práce a poslední "vyztužení" dělal sám..zlomený podélný nosník vyřešil druhou deskou na podlahu a sešrouboval ji s tou původní..Celý vozík se dalším
používáním "rozklížil jak skříň z Ikey" *smich*

hodnocení

0x

Nepamatuji, přesněji neznám nikoho, kdo by přívěsný vozík, takto pozinkovaný nějak ošetřoval.

hodnocení

0x

Ty vosky za 6-8 let zmizí. Nejsou na furt.

hodnocení

0x
No ja spodek bratrovo vozíku vzal bodyšucem a z vrchu veškerej plech barvou na pozin od Alkytonu sou to asi 3 roky zpět vypadá dobře detailně sem to nák nekoumal

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]