Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamery hlídající průjezd na červenou v Brně

Od: tomkk® odpovědí: 3 změna:

Zdravím, podařilo se mi při řešení rodinných záležitosti s manželkou přehlédnout červenou na semaforu (respektive celý semafor) při odbočování k Hornbachu (Heršpická-Bidláky). Auta v křižovatce už samozřejmě ne, akorát jsme se divil, co tam dělají.
Je v tomto odbočovacím pruhu snímán kamerami průjezd na červenou? Waze by tyto kamery měl zobrazovat, ale v Brně na jeho mapě žádné nevidím. Pamatuji si ale, že poté, co v Brně velké množství těchto kamer nedávno instalovali, tak mi Waze při průjezdu tyto kamery hlásil, teď je nehlásí (zapnuto mám), tak nevím, jestli to třeba nějakou aktualizaci nezrušili.
Na fotkách z mapy.cz kamery nevidím, ale ty fotky jsou staré, kamery se umysťovaly tuším před rokem.

mapy.cz/...

Kamery hlídající průjezd na červenou v Brně

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mě jen zajímá k čemu tuto informaci potřebujete? Taky občas udělám někde omylem nějaký delikt a prostě buď něco přijde nebo ne. Stejně to neovlivníte... Lidi tady můžou napsat, že né a pak Vám třeba za 3 měsíce přijde pokuta a nebo obráceně. Není prostě lepší nechat to být a nějak to dopadne?

doplněno 08.08.23 10:51:

Nemyslel jsem to zle, jen mě zajímalo, jak ten člověk uvažuje. Protože i kdyby Vám tu řekli, že něco dostanete (já si myslím, že nedostanete), tak je jedno na čem jste, protože tu pokutu dostanete a změnit to nejde.

hodnocení

Tak je snad logické, že chci vědět, na čem jsem. Buď tam ty kamery jsou, nebo nejsou. Nějaký rychlostní radar bych třeba neřešil. ale za červenou je vysoký postih.
Ale já jsem položil otázku, na kterou existuje jasná odpověď ano/ne, nemá smysl se pouštět do úvah, jak moc je odpověď důležitá.
hodnocení

Až tak neřeším pokutu, jako 5 bodů a zákaz řízení 1..6 měsíců. To zas taková sranda není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]