Nejste přihlášen/a.
Zdravím, podařilo se mi při řešení rodinných záležitosti s manželkou přehlédnout červenou na semaforu (respektive celý semafor) při odbočování k Hornbachu (Heršpická-Bidláky). Auta v křižovatce už samozřejmě ne, akorát jsme se divil, co tam dělají.
Je v tomto odbočovacím pruhu snímán kamerami průjezd na červenou? Waze by tyto kamery měl zobrazovat, ale v Brně na jeho mapě žádné nevidím. Pamatuji si ale, že poté, co v Brně velké množství těchto kamer nedávno instalovali, tak mi Waze při průjezdu tyto kamery hlásil, teď je nehlásí (zapnuto mám), tak nevím, jestli to třeba nějakou aktualizaci nezrušili.
Na fotkách z mapy.cz kamery nevidím, ale ty fotky jsou staré, kamery se umysťovaly tuším před rokem.
Mě jen zajímá k čemu tuto informaci potřebujete? Taky občas udělám někde omylem nějaký delikt a prostě buď něco přijde nebo ne. Stejně to neovlivníte... Lidi tady můžou napsat, že né a pak Vám třeba za 3 měsíce přijde pokuta a nebo obráceně. Není prostě lepší nechat to být a nějak to dopadne?
Nemyslel jsem to zle, jen mě zajímalo, jak ten člověk uvažuje. Protože i kdyby Vám tu řekli, že něco dostanete (já si myslím, že nedostanete), tak je jedno na čem jste, protože tu pokutu dostanete a změnit to nejde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.