Nejste přihlášen/a.
Položil jsen tyto otázky na patřičná místa, ale neodpověděli mě.
Tak možná někdo z Vás odpověď na tyto otázky zná. Pokud nejsem rezident ale jen návštěvník, tak parkování nemám předplacené,ale musím si ho krátkodobě zaplatit.
1 - Ale po mém zaparkování zrovna projede kontrolní vozidlo - v ten moment se nic neděje - sice zaregistrovalo, že nemám zaplaceno ale musí projet ještě jednou abych měl čas na zaplacení a mě zajímalo za jak dlouho projede podruhé.
2 - A co když při jeho druhém průjezdu stojí stejné vozidlo ve stejném úseku na jiném místě - projíždí potřetí?
Podruhe projede nejdrive za 3 minuty. Drive by jim to bylo diky 3 minutovemu legalnimu stani zdarma k nicemu.
V praxi, co sem vypozoroval tak v prumeru za deset minut. To ale zalezi na velikosti zony, kterou projizdi.
S tim jinym mistem tezko rict. Podle mne maji nastavenou zonu a jak ses v ni kdekoliv dvakrat, tak hotovo. Ale to fakt nevim.
To znamená, že při prvním projetí jsem tam nebyl?
Co jsem slyšel, tak pokud je vše v pořádku, tak další průjezd je cca za 4 - 5 hodin.
Tak pokud tam zaparkuji po jeho projetí a je vše v pořádku tak už se nevrací.
Zaseja.
Tech aut maji zrejme pouze nekolik na cele mesto, takze jde o namatkovou kontrolu a rozhodne se nevraci stale dokola. Klidne tam muzete stat pul den a nikdo neprijede, jindy ho tam mate hned.
Tak jsem teď volal na to parkování a bylo mi řečeno:
na modré zóně mě MUSÍ prý vyfotit 2x jako nezaplacený, jedna fotka prý nestačí na pokutu, jezdí jak píše axus od těch 3 minut až třeba za 10 minut, takže pak bych se už nebál tam zaparkovat a nebo třeba vyložit lidi a náklad, pokud zrovna nestihne projet a vyfotit 2x
na fialové zóně se fotí prý jenom jednou a prý se tam nesmí ani zastavit kvůli naložení lidí a nebo nákladu, což ale je z jejich strany porušení pravidel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.