Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ssangyong korando, MG ZS - ma někdo zkušenosti?

Od: daciak® odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

má někdo z Vás osobní zkušenosti s auty ssangyong korando nebo MG? Nebo má to někdo známej? Přemyšlim o koupi ale moc toto auto není vidět na cestách, tak nevím jestli np spotřeba je skutečně je dle papíru, jak se auto jeví atd

díky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x
Četl jsem velice kladné recenze,ale vyčítají mu vysokou spotřebu jako mínus.

hodnocení

0x
V okolí jezdí Korando celkem dost, znám dva lidi co ho vlastní, je to slušné auto za rozumné peníze. Nedávno byla recenze na YouTube kanálu autocz od Martina Vaculík.

hodnocení

0x

youtu.be/...

Tazatel nehledá elekromobil.

Spalovaky ještě někdo kupuje?
On někdo kupuje elektromobily, když na to náš stát není kvalitně uzpůsoben?
Jak to myslíte?

vladimir2
hodnocení

0x

Dobrý den,

už rok a kousek vlastním Tivoli Grand. Je to takové obyčejné auto s dobrou výbavou v základní ceně. Jako volitelnou výbavu jsem dokupoval pouze automatickou převodovku. Spotřeba se pohybuje 6,5 - 7,5 l /100Km. podle stylu jízdy.

Motor 1,5 l 120KW benzín jede dobře. Zatím jsem neměl žádnou závadu. Podporuje Android auto, takže navigace a multimedia jsou bez problémů.

Jediná komplikace byla s výběrem zimních kol, kolo má totiž prapodivný rozměr a nešlo najít žádný plechový disk na zimu. Nakonec jsem sehnal nejlevnější hliníkové kolo za cca 2000 kč za kus.

Celkově vzato, pokud se Vám líbí, tak mohu doporučit.

Vlada

hodnocení

Diky za recenzi, zrovna ale to tivoli se mi nejak nelibi...

vladimir2

Spíš jsem to myslel tak, že Korando je skoro stejné, tak za mě bez obav.

hodnocení

0x
Ssang Yong Korando? To jako fakt? To už radši Velorex
Zcela vážně, buď ojetou Alfa Romeo Stelvio
Nebo tohodle Patriota ale s LPG. Tohle auto mě překvapilo, super sedadla, místa jak v obýváku a kufr 650/po sklopení sedadel cca 2415 litru,takze i taková dodávka. Celý auto bylo brutálně testovaný i v armádě, která tahle auta odebírá.
garaz.cz/...
Nebo ojetýho Mercedesa
paveldvorak

Proč má kupovatr ojetou mrdku když může mít za méně nové auto se zárukou?

ty si klidně kup něco vojetýho:-P

lubosnovak

@boban Víte vůbec, jak vypadá současné Korando, když doporučujete naprosto zcestné nesmysly?!

zs®
hodnocení

0x

Vlastním MG ZS od 12/2023 a mám najeto zhruba 3000 km se spotřebou kombi cca 5,6 l. Takže docela dobrý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]