Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou pneumatiku

Od: martinpeugeot® odpovědí: 4 změna:
dobrý den, budu měnit letní pneumatiky, původní byly Good Year 185/65 R15 88H , 3115, eficienty grip performace (made in Poland)a ted co koupit? projel jsem všechny weby a srovnávače a nevím..:) v kazdém servise jiný názor, názory se neshodují moc..:)Barum? Kumho? nebo jiná značka ne horší vlastnosti než původní? Co chci : pokud možno nižší valivý odpor, dobré vlastnosti na suchu, dlouhá životnost, budu jezdit dlouhé trasy má smysl pneu se sniženým valivým odporem pro nižší spotřebu? Vetsina pneu je "C" , pneu "A"jsem dražší vyplatí se?nebo mám vzít cokoli?dekuji moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Většina lidí vybírá dobré vlastnosti na mokru.

Dunlop, Continental, Hankook

re4zon
hodnocení

1x
Podstatny je rozpocet. Doporucit muzu continental sportcontact2, ale jestli budou jeste k sehnani je otazka. Vsichni vyrobci vydavaji co rok/dva nove verze a do platilo pred rokem muze byt dnes jinak. A hledejte nekoho, kdo najete 100k za rok, aby mel relevantni zkusenost s aktualni verzi...

mathew
hodnocení

1x
V tomhle rozměru úplně nevím co kolik stojí a nebudu to hledat. Obecně bych, ale při snaze šetřit vzal klidně ty GoodYear, Vredestein, Uniroyal. Hlavně ne Barum není to levnější, ale mají o dost horší vlastnosti hlavně na mokru, což je letos často. Utrácet za prémii v tomhle rozměru asi nemá cenu, protože tam ten rozdíl vlastností vzhledem k ploše nebude tak velký jako u větších kol.

hodnocení

0x

Každý servis má jiný názor, protože každý servis má největší marži z prodeje určité značky, a proto ji doporučuje. :-D

A každý uživatel bude mít také jiný názor, protože má s určitou značkou nějaké zkušenosti. Někdo má rád Michelin, já bych si ho už na auto nikdy nedal, protože mi bouchl na dálnici. Měl jsem vždy rád Barum, Continental. *smich*

Důležité je dodržet rozměr, který je v techničáku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]