Nejste přihlášen/a.
dobrý den, budu měnit letní pneumatiky, původní byly Good Year 185/65 R15 88H , 3115, eficienty grip performace (made in Poland)a ted co koupit? projel jsem všechny weby a srovnávače a nevím..
v kazdém servise jiný názor, názory se neshodují moc..
Barum? Kumho? nebo jiná značka ne horší vlastnosti než původní? Co chci : pokud možno nižší valivý odpor, dobré vlastnosti na suchu, dlouhá životnost, budu jezdit dlouhé trasy má smysl pneu se sniženým valivým odporem pro nižší spotřebu? Vetsina pneu je "C" , pneu "A"jsem dražší vyplatí se?nebo mám vzít cokoli?dekuji moc
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
re4zon
1x
Podstatny je rozpocet. Doporucit muzu continental sportcontact2, ale jestli budou jeste k sehnani je otazka. Vsichni vyrobci vydavaji co rok/dva nove verze a do platilo pred rokem muze byt dnes jinak. A hledejte nekoho, kdo najete 100k za rok, aby mel relevantni zkusenost s aktualni verzi...
mathew
1x
V tomhle rozměru úplně nevím co kolik stojí a nebudu to hledat. Obecně bych, ale při snaze šetřit vzal klidně ty GoodYear, Vredestein, Uniroyal. Hlavně ne Barum není to levnější, ale mají o dost horší vlastnosti hlavně na mokru, což je letos často. Utrácet za prémii v tomhle rozměru asi nemá cenu, protože tam ten rozdíl vlastností vzhledem k ploše nebude tak velký jako u větších kol.
akas®
0x
Každý servis má jiný názor, protože každý servis má největší marži z prodeje určité značky, a proto ji doporučuje. ![]()
A každý uživatel bude mít také jiný názor, protože má s určitou značkou nějaké zkušenosti. Někdo má rád Michelin, já bych si ho už na auto nikdy nedal, protože mi bouchl na dálnici. Měl jsem vždy rád Barum, Continental. ![]()
Důležité je dodržet rozměr, který je v techničáku.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]