Nejste přihlášen/a.
Zdravím úspěšně jsem dokončil autoskolu ale je mi teprve 17 let a chtěl bych se zeptat kdy si můžu požádat a jeho vystavení 18 je mi až v září a chtěl bych na něj čekat co nejkratší dobu jako každý...
Také se chci zeptat jestli je možné zažádat už teď o skupinu AM která se odemkne skupinou B. Předem děkuji za rady.
Také se chci zeptat jestli je možné zažádat už teď o skupinu AM která se odemkne skupinou B. Předem děkuji za rady.
15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
lmgify
0x
> úspěšně jsem dokončil autoskolu ale je mi teprve 17 let
Skončil jsi "jen" autoškolu nebo máš i závěrečnou jízdu s komisařem? K té závěrečce by tě neměl obecní úřad ("komisař") přijmout, dokud ti není 18.
AM (a A1 s omezením na automat) by ti k B měli přidat automaticky.
glyx
0x
Řidičské oprávnění bude vydáno až po dosažení příslušného věku. Skupinu AM získáte až s vydáním oprávnění skupiny B. Dokud nebude skupina B, nebute mít ani AM, takže nic se "neodemkne" dřív.
Odpověď na druhou otázku je NE.
K první otázce: pochybuji, že by úřad přijal žádost dříve. Co vam řekli ve škole?
PS: Velmi důrazně nedoporučuji řídit pred vydáním oprávnění. Je za to automaticky zakaz řízení 1 - 2 roky a 25 00 - 50 000 pokuta.
Odpověď na druhou otázku je NE.
K první otázce: pochybuji, že by úřad přijal žádost dříve. Co vam řekli ve škole?
PS: Velmi důrazně nedoporučuji řídit pred vydáním oprávnění. Je za to automaticky zakaz řízení 1 - 2 roky a 25 00 - 50 000 pokuta.
stir®
0x
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]