Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej auta- problém

Od: jiliniak odpovědí: 7 změna:
Zdravím, při prodeji auta jsem trochu něco po**ala. Prodala jsem fabii za 4500kc s tím, že si ji zájemce odvezl. Byla na opravu nebo n
ND. Nechala jsem mu malý technifak a auto si zatím odvezl. V pondělí se měl řešit přepis atd
...Teď napsal že už zajem nemá protože zjistil v servise že to má hodně dalších chyb. Já mu peníze vrátím, ale chci podepsat nějaký papír od něj, že nám ho vrací se stejnými chybami. A ne že např. si nechal někde díly... vím že jsem to fakt pokašlala, poradíte prosím co teď? Jaký papír někde najít... něco prostě kde by bylo že ho vrací tak jak ho přebíral...a že tím i zaniká kupní smlouva z toho a toho data... Prosiiiiiiiim...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Já nák nechápu poč by ste si auto měla kupovat zpátky?
Proveďte převod nebo ekolikvidaci a neřešte
Jestli dotyčný čekal že koupí za 4500 auto kerý bude bez investic tak musi bejt blázen
olinl

Dal bych bod.. Za ekologickou likvidaci ještě dostane majitelka auta nějakou kačku..

hodnocení

1x

Jestli je auto psané na vás, tak provést ekologickou likvidaci

hodnocení

0x

Myslíte odsoupení od kupní smlouvy?

si nechal někde díly... to neošetří žádná smlouva

něco prostě kde by bylo že ho vrací tak jak ho přebíral.***není takový vzor, páč je to individuální. I když sepíšete papír, pak se zjistí, že Vám něco vymontoval, tak co s tím naděláte?

spu
hodnocení

0x

tam turbo tu fábka, lidi, vy jste nepoučitelní. Jste dáma to se budete dohadovat? Vraťte mu peníze a odejděte se vztyčenou hlavou

mathew
hodnocení

0x

No dejme tomu, že by se nějaká smlouva jak si představujete napsala. Pochybuji ovšem, že víte jaké díly jste v tom autě měla, vy totiž zřejmě ani nedokážete ty díly vyjmenovat natož říct, že je to přesně ten stejný*smich* Takže netuším k čemu by vám taková smlouva byla.

No a ten druhej je asi taky slušný materiál, když se diví, že auto za 4500 určené na opravu potřebuje opravit*haha*

Co teď no máte 2 základní možnosti. 1) Dotyčného poslat do háje

2) vzít auto zpátky dát mu těch pár drobných a auto odvést na vrakoviště.

hodnocení

0x

Z jiného soudku - pokud byste vzala auto zpět (jako že vám nic nezbývá), máte jiného kupce za 4500? nestačí vám třeba 2000 od výkupu autovraků? - tam máte aspoň jistotu dokladu o ekologické likvidaci pro zrušení vozu v registrech - a tím vám nehrozí postihy...

Do budoucna - prodej vozu jedině s přepisem na úřadu - peníze u pultíku, oba na místě... Poslední auta jsem prodával jen takto nebo s tím, že mi dal ověřenou plnou moc a já si to vyřešil na úřadu sám - nikomu nevěřte zvláště u prodeje vraků a starých ojetin!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]