Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čůrá mi voda z odstřikovačů Škoda fabia 1.2 HTP

Od: tommyansi® odpovědí: 4 změna:

Zdravím, při použití odstřikování předního skla, mi po chvilce začne kapat voda z odstřikovače uvnitř auta na nohu (v místě spojky). Někde jsem četl vadné/ucpané kanálky, někde prasklou nádobku na odstřikovač. Má s tím někdo nějakou zkušenost prosím? Kolik by popřípadě stála oprava? Díky!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

ty hadičky jsou na základě úspor a přesvědčení nějakého dementa v krku s elektroinstalací - opravu tedy neodkládejte! - a záleží na místě, ale podle popisu to vidím na sundání palubovky.

Pokud chcete klid, vypusťte vodu z ostřikovačů a pošlete HTP do áček...

hodnocení

3x

Hadička na několika místech má propojky. Jedna je u zadních levých dveří pro svazek kufru, druhá v motorové části pod čelním sklem na rozvětvení pro trysky čelního skla (uloženo pod tím černým plastem) a nádobka je za levou přední mlhovkou před předním levým kolem v podběhu.

V interiéru u spojky není žádný propoj ani nádobka.

Asi je tam hadička přelomená. Opravit lze, ale jen odborně nahřátím a vložením spojky nebo přetažením hadičkou.

Nad spojkou pedálu je sada relátek a BSG jednotka. Nesmí na ně nic téct či kapat!

Nepoužívej do té doby zadní ostřikovač!

hodnocení

Děkuji za odpověd!:)

;)

Řeš to včas. Hadičky jsou zapletené v kabelovém svazků drátů elektroinstalace a zimní směsi ostřikovačů mohou narušovat izolace a omotávky.

Kdyžtak dávej zatím jen čistou destilku nebo vůbec nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]