Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fiat 500 a já

Od: dusan odpovědí: 14 změna:
Zdravíčko, Je mi 18 let a chci si koupit svoje první auto a vybral jsem si Fiat 500c. po tom autu toužím Už od 15 let Prostě se mi hrozně líbí ikdyž je to spíše pro ženy... ale mám otázku, víte, nejsem zrovna hubeňour a myslíte že bych do toho auta vešel? v číslech obezity mi vyšlo 33 a Měřím 175 cm vejdu se do toho auta? Díky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nevím teda, co je to číslo obezity 33, ale i já si musím auto napřed vyzkoušet - to proto, že měřím 205cm. Takže třeba nedávno, když mi šéf řekl, že bude kupovat nové služebáky, navštívil jsem autosalón dané značky na na požádání mě umožnili vyzkoušet si, jak mi dotyčný vůz ,,padne´´. Co vím, funguje to tak i v bazarech, podobně jsem si třeba vyzkoušel několik aut, než jsem dospěl k autu, ve kterém dokážu sedět relativně pohodlně.

Totéž doporučuji i Vám, nikdo na světe Vám nedá adekvátní radu, podobně jako byste se ptal na velikost bot. Bez toho vyzkoušení Je taky asi nekoupíte, že? :)

205cm v pase?*hi**smich*

To, naštěstí ne *smich*

Ale i na výšku je to častokrát dost problém...

06.08.23 16:12

*smich*

hodnocení

0x

číslo obezity 33 *smich*

doplněno 06.08.23 15:13:

Jiří Burian alias Kapitán demo by se nevešel, ale jaké je jeho číslo obezity v převleku netuším...

Ale noták..Nesměj se mu..Já znám taky veelmi "vypapaného" člověka (údajně to není z jídla, ale nějakou nemocí)..a jezdí v Trabantech-sbírá je. Některá miniauta mají uvnitř dost místa,ikdyž na to nevypadají. Sám mám dva metry a 100kg a v Twingu 1 se mi jezdilo jak v obýváku..Taky Maluch mi nebyl malej..U všech aut musím mít sedačku vzadu nadoraz..ne kvůli břichu, ale nohám *smich*

Na Hightowera. Nesměju se, každý máme něco, ale napsat číslo obezity 33 jsem se neudržel, co je to za blábol :)

Ať napíše (BMI) rovnou, že 175cm a 102kg. Vždy´t to je vpohodě a vejde se ;)

Je to opravdu divné - pokud vím, obezita 3. stupně je už morbidní . Proto obezita 33 stupně je už dost za hranicí toho, co si jsem schopen představit.

pokud vím, tak každá obezita je morbidní...

Tak určitě není žádná obezita zdravá, ale jako morbidní se označuje právě až ten třetí stupeň - tedy třeba podle tohoto :

cs.wikipedia.org/...

hodnocení

0x

Mám 192 cm a do Fiat 500 jsem se bez problému vešel. Sedačka v koncové krajní poloze, snížená co nejvíce dolů. Auto mělo tedy panoramatickou střechu, ta do výšky řidiče taky dost pomohla.

07.08.23 13:24

ml
hodnocení

0x

Před pár dny jsem se vrátil z Itálie. Tam jsem viděl věci. Činkvečento (ani se nepokoušim napsat to správně možná cinquecento) je jejich ikonické vozidlo a tam jsme koukali, co všechno se tam vejde. Až jsme nechápali, kam se ti lidi vejdou. Klidne dva tlušťoši a ještě děti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]