Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co přesně je v nepořádku? výpis z ETKA

Od: dean® odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

servis mi vyjel seznam součástek, jedna věc mi není jasná, je to 03F260849B - klínový žebrový řemen + 03F198158B sada opravárenská. Když kouknu na autodoc, tak je to sada s nějakým řetězem, úplně mi není jasný, jestli je to k tomu řemenu, nebo mi to vyjeli for fun.

Moc díky za reakce

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Klínový řemen a rozvodová sada. Nemá to spolu nic společného.

hodnocení

kdybych poslal úplně všechno, co mi to vyjelo, dokázal byste mi prosím říct, co k čemu patří?

ttt

nic neni v neporadku, doporucuju zkontrolovat servisni plan podle kilometru. tj. co je napsano v knizce.

a v servisnim planu bude napsano ze v kilometrech xxx se ma menit klinovy remen a rozvody.

hodnocení

0x

Čo vám nie je jasné? Jedno je klinový remeň,pravdepodobne pre pohon alternatóra a klímy a to druhé sú rozvody motora.

gill
hodnocení

0x
A s čím přesně jsi šel do toho servisu, píská ti řemen, anebo máš měnit rozvody, anebo na běžný prohlídce ti to navrhli k výměně?
Zaprvé nechápu, proč ses nezeptal u nich, na/ co který díl je.
Zadruhé si můžeš snadno po zadání čísla dílů do internetu zobrazit, co to je za díl
Zatřetí, mohl jsi jí požádat, aby ti z Etky vytiskli i výkres.

hodnocení

0x

Kód motoru, rok a model auta?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]