Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová pojistková skřín - nejdou vypnout světla

Od: peugeotman odpovědí: 4 změna:

dovezl jsem si z vrakovište pojistkovou skřínku na formana a když jsem ji zapojil zapojil jsem na 100% vše dobře ale nejdou vypnout světla proste jak jsem ji zapojil tak svítí v kuse musím je vypínát tím že je vypnu přímo na skřínce prosím poradte nevím si s tím rady dekuji za každou obpověd

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

A nemohl jste tam někde udělat zkrat a spálit relé?

peugeotman
hodnocení

jak zjistím že je špatne rele? neni tam nikde žádny ukazatel jako u pojistek

tchinny*
hodnocení

2x

Můžu tě ujistit že se mi u Fa stalo něco podobnýho a LP žárovka mi praskla a PP svítí pořád. Vyndaval jsem žárovky, ale chyba byla v packách světel - konkr. dálkový. Zkus tohle, pokud jsi rozebíral i jiný věci.

amidamaru*
hodnocení

0x

Ja bych prvne skusil skouseckou,jestli neni skrat v zapinani svetel.Pak si od kamose pujcit to rele a vyzkouset,nez kupovat nove a zbuhdarma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]