Ahoj, máme starší auto Kia cca 20 let ve slusnem stavu po prohlídce. Automechanik povídal, že by nám mohlo sloužit ještě další roky. Jeli jsme dnes na výlet po asfaltce (rozhledna) a do velmi prudkého tahleho kopce bez serpentin, tj primo rovno nahoru. Auta tam hodně "funela". Těžký výjezd. Na takový terén běžné nejezdíme. Najednou se objevil "sileny" smrad asi v polovině kopce, který byl cítít vevnitř i venku. Nahoru jsme nepokracovali. Zacouvali jsem přes louku a sjeli dolů. Auto dojela domů bez potíží. Nic nám z auta neteče. Nevíte, co to bylo? Máme teď obavy. Do velkých kopců jezdíme bezne (ale po serpentynach a zatím vždy v poradku bez problemu). Dekuji
Jestli to byl takový nakyslý smrad spáleniny, tak tipuji spojku. Brzdy a spojka smrdí podobně, ale do kopce se dá čekat spíš spojka. Taky ale mohl něco opálit výfuk. Jinak příště zvednout kapotu a zatepla očuchat, odkud to jde.
Spojka už je načatá, při tom velkym tahu do kopce a určitě i při dost velkých otáčkách motoru lehce prokluzovala a proto smrděla.
Při normálním provozu se to projevit nemusí, ale zkus pořádně zatáhnout ruční brzdu, dej rychlost a zkus se rozjíždět a uvidíš, jak ta spojka bude prokluzovat a motor nechcípne.
Smrad spalenyho obložení = klouzala spojka (motor zvyšuje otáčky ale auto nezrychluje ani nehrabe kolama) Smrad spálený gumy = hrabalo kolo a palila se guma.
Doporučuju si spojku vyměnit sám, aspoň se něco novýho naučíte. Stačí jen vyhodit startér, čidla, dolní kryty, poloosy, případně nápravnice, silentbloky motoru a převodovka může jít na výlet
Bohužel mám křišťálovou kouli v servisu. Pokud nedodáte podrobnosti, nelze vůbec nic soudit. Z vašich informací soudím jen to, že smrad nepocházel z auta, ale z jiného zdroje. Kór když neuvádíte žádné průvodní jevy (dým, nepravidelnosti chodu motoru apod.).
Smrad vycházel samozřejmě z auta. Byl cítit vevnitř a venku taky. Jako nějaká spalenina/pripalenina. Automechanikovi jsme už volali. Když nic neteče, že zatím nevadi. A kdyby se něco dělo, máme se ozvat. Chtěli jsme orientačně vědět, co to mohlo být? Dým žádný...jenom smrad a příšerný.
pokud se neco zacne palit, zacnu zjistovat odkad to jde.
muze to byt:
- zasekle pistky u brzd, pak se pali desticka a brzdovka
- spojka
- nejaky plasty v motoru
- nejaky remen v motoru
- neco spadne na vejfuk
- rucni brzda, jizda se zabrzdenou ruckou
zatim mam nacichane akorat desticky a spojku.
bery*
Já mám nacichanej ještě spalenej alternátor Před lety v Rakousku ve stoupání na Katschberg s obytným přívěsem na vytočenou jedničku, po zastavení a zjištění příčiny smradu už jsem se v tom kopci nerozjel a musel otočit a zpátky dolů a tunelem. Ale i tak jsem si tím nenechal zkazit dovolenou, nepatrně to dobíjelo a zbytek zachránil solár na přívěsu, ještě jsem s tím dojel k moři a zpátky Jo a ještě poznám olej tekoucí na svody, to v autě za jízdy cejtit není, ale za autem je tma
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.