Nejste přihlášen/a.
Jsem poškozeny, vůz po totálce takže šlo do aukce. Nyní budu kontaktovat výherce aukce.
Co si můžu z vozu odebrat? Osobní věci jsem si vyndal a ponechám pouze výbavu vozu. Plnou nádrž jsem vycucnul, to předpokládám není součástí aukce.
Ale co pneu? Jsou tam dva roky staré a nějak se mi je tam nechce nechávat (možná se budou hodit na nové auto). Mám ještě ve stejném rozměru starý sjetý šlupky. Je to problém, když auto hodím na staré pneu? Nevím, jestli se gumy fotí na aukce. Aby mně pak kupující neřekl, že auto nevezme, protože nesouhlasí značka pneu z aukce.
Podívejte, jednou je v aukci, tak ho nechte jak je. Co třeba žárovky, nebo sedačka, ta se vám nehodí? Nechte jim tam jen pomačkané plechy a v sáčku vysypané sklo.
přesně...jen si měňte co je libo...kupec není pitomec a první co bude tak si zkontroluje co je zaznamenaný či nafocený-asi se Vám moje odpověď nebude taky líbit..
á - kolega už pospal dostatečně dobře - palivo není nutno mít v nádrži, to je z logiky věci v pořádku, že jste pro jistotu odčerpal s ohledem na možné úniky... to v popisu vozu při aukci jistě nebylo uvedeno "plná nádrž" :D
Klidně si odmontujte, co jen libo je.. - kupující přijede, sdělí, že jste z vozu demontoval některé (jakékoliv libovolné) části, které on vlastně v aukci zakoupil a pošle vás k šípku. Pojišťovna zruší aukci, dobrý právník by za pokus o podvod zrušil i plnění ze strany pojišťovny ... ale asi vám jen dají tu částku "obecná cena mínus cena zbytků" a vrak vám zůstane. Takže budete spokojen...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.