Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Světla nesvítí

Od: tomashofman odpovědí: 6 změna:
Zdravím, mám takový dotaz. Zadní světla mi svítili neustále, po sešlápnutí brzdy se minimálně rozsvítili o něco více,ale nic co by řidič za mnou spozoroval. Hledal jsem příčinu u spínače brzd,ale jakmile jsem si sním nějak pohrál tak mi už nesvítí vůbec poté co zapnu Světla, musím znovu spínač dát do polohy tak aby znovu svitili všechny 3.
V čem může být problém?
Ford fiesta-jd3-2003

Světla nesvítí

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Ve spínači, vidím to na nový... starý občas odejde...
tomashofman
hodnocení

Jsou tam 2 vedle sebe - zelený, černý.
Ten černý dělá to že světla zhasnou a naopak.
Nevím ale k čemu je ten druhý.
Od spojky to není.

zelený je pro ECU motoru.

Blokuje plyn nebo vypíná tempomat.

černý pro zadní světla.

tomashofman
hodnocení

Tak jsem vyměnil brzdový spínač a však stále stále svítí 3 světlo. Kam se podivat nebo co zkontrolovat a kde?
Také jsem zjistil že, když se vypnou zadní potkavaci zhasne i 3 svetlo brzdové a funguje pak normálně...

asd1
hodnocení

0x
Kabeláž do zadních dveří,polamany draty/odkryta izolace. Spínač brzd na 99% meneny zbytečně.
tomashofman
hodnocení

100% mínění zbytečně, bohužel co se dá dělat :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]