Zdravím, mám problém se svou Fabií. Před cca měsícem se mi dvakrát při dojezdu stalo, že z motoru vycházel kouř a spálený zápach. Dostal jsem radu, ze může být pocakany olejem (auto totiž hodně zeere olej a předtím jsem ho nedávno doleval). Očistí jsem povrch motoru a už se to nestalo. Po dvou týdnech ale se že zadní části auta začalo ozývat kovové klepání v rytmu motoru - při řazení, volnoběhu a na nerovnostech. Dnes se k tomu znovu přidal kouř z motoru. Prosím, nevíte co to může způsobovat?
Křišťálová koule mi říká že máš motor poblitej olejem a klepe vejfuk o kastli.
bery*
Nebo stínící hlinikovej plech leží na výfuku, časem prokvete pod těma plechovejma matkama, nebo se matky poztraci, pak to zarachoti třeba i při zabouchnuti dveří A nebo klepe vysypanej výfuk uvnitř.
... problém je, že to většina servisů neumí...jedinej machr, o kterým vím (možná je jich vic) je ve Vyškově..jinak to dost často končí špatně...motor je 3/4 problémů, další faktor je převodovka - dělali se 3 druhy s různýma pomerama převodů..
Převodovek se dělalo víc. Už jen ten markant umístění startéru. Nahoře u 1.4MPi 8v, zepředu HTP a 16v. Potom nafty a jejich převodové poměry, atd... automat...
7 typů skříní (koukej na zadní víka. Vše jiné. Né pár skříní a několik poměrů převodů. To ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.