Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám problém se svou Fabií. Před cca měsícem se mi dvakrát při dojezdu stalo, že z motoru vycházel kouř a spálený zápach. Dostal jsem radu, ze může být pocakany olejem (auto totiž hodně zeere olej a předtím jsem ho nedávno doleval). Očistí jsem povrch motoru a už se to nestalo. Po dvou týdnech ale se že zadní části auta začalo ozývat kovové klepání v rytmu motoru - při řazení, volnoběhu a na nerovnostech. Dnes se k tomu znovu přidal kouř z motoru. Prosím, nevíte co to může způsobovat?
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
jmlc®
1x
Jsem vychovaný, že když někdo klepe - otevřu. - Doporučil bych to klepání vyslyšet a otevřít to.
Pokud se udělají na těchto motorech 1.2 HTP zásadní úpravy, včetně výměny bloku motoru, pístů, klikovky a hlavy válců, nejedná se o špatné motory ![]()
zeretor
... problém je, že to většina servisů neumí...jedinej machr, o kterým vím (možná je jich vic) je ve Vyškově..jinak to dost často končí špatně...motor je 3/4 problémů, další faktor je převodovka - dělali se 3 druhy s různýma pomerama převodů..
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]