Dobrý den. Začal jsem nosit brýle. Musím si to zapsat do ridicaku. Chci se zeptat zda někdo neví jak dlouho na zapsani do ridicaku budu čekat. Jestli to dělaji na městském úřadě na registru řidičů na počkání a nebo jestli budu x dní bez ridicaku. Děkuji za pomoc
Já jsem již ve věku, kdy musím mít potvrzení od lékaře, že můžu řídit auto. V tom potvrzení mám uvedené, že můžu řídit jen s brýlemi. Když jsem měnil ŘP (výměna ze zákona) a při focení jsem měl nasazené brýle, tak jsom musel brýle sundat, protože na ŘP nemám brýle uvedené. Po ukázání potvrzení od lékaře, mě bylo řečeno, že dělat změny v ŘP není potřeba.
Já když jsem začal nosit brýle, tak jsem do řidičáku nedal nic zapisovat. Proč taky. Aby to tam bylo zapsáno? Jezdím s brýlemi a nikomu nevadilo, že to v řidičáku není.
Pokud na to vyloženě někdo netlačí, nespěchal bych s tím. Koupíš čočky, další papír musíš mít sebou. Za pár let půjdeš na operaci, znovu změna dokladu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.