Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych vás poprosit jestli by mi někdo neporadil co dělám špatně při zapojení andorid radia protože už jsem naprosto zoufalý...
Jedná se o rádio z číny (link dole) a auto VW golf 5. řady 1.9 tdi 77 kw, rok výroby 2004.
Autorádio sem zapojil a funguje skvěle, do doby než se bohužel nevypne, což nastává zákonitě po 2-5-10 minutách... podle manuálu jsem rozpojil červený a oranžový drát, aby se zapínalo a vypínalo klíčkem, ale bohužel právě proto se pak po chvílí vypne, nebo občas se klíčkem ani nenahodí. Pokud jsem nechal červený a oranžový drát zapojený, rádio běželo pořád, ale taky se samozřejmě vůbec nedalo vypnout a vybilo by tak baterii.
V rádiu jsem nastavil přesně typ vozidla který tady uvádím.
Na internetu jsem dál našel videa o přehození červeného, žlutého a oranžového kabelu, tak jsem to vyzkoušel na všechny způsoby ale buď se rádio nezapnulo vůbec nebo zase bylo zapnuté pořád.
Měl by prosím někdo nápad co s tím? Popřípadě setkali jste se s něčím takovým? Děkuji za jakoukoliv pomoc
Nerozumím vašemu zmatenému zapojování červeného, žlutého a oranžového kabelu! Podle zapojovacího schematu ŽLUTÝ připojíte na STÁLÝ PROUD, ČERVENÝ na PROUD PŘES KLÍČEK, ORANŽOVÝ na pojistku parkovacích světel a rádio musí chodit!
Gumídku, děkuji za upřesnění a poučení. Tahle moderní technika jde už trochu mimo mně, přece jen už jsem stará škola.
@satame v quadlocku VW už nemá 15ku. Rádia spíná po CAN. (Fabia2,Roomster, GolfV, Passat 6,...)
Prostě tam ta čínská zhovadilost nemá co dělat. Vyhozený prachy.
Dobrý den,
děkuji za Vaši odpověď, mohl by jste mi ji však prosím trochu vysvětlit. Je možné ty kabely popřehazovat aby to fungovalo ON/OFF na klíček, respektive se to po 5 minutách nevyplo.
Když zapojím oranžový a červený drát tak mi rádio jede bez problémů, ale pořád, nevypne se.
Když jse zase rozpojím, tak mi to na klíček funguje ale vždy do 10 miniut se rádio vypne, proto bych potřeboval vědět jestli nemůže být nějaký problém v zapojení drátů nebo co s tím má člověk dělat...
Děkuji za Vaši odpověď
Aha... a je možné aby se dalo vypínat nějak jinak? popřípadě jak udělat aby nevybíjelo baterku? Děkuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.