Zdravim, pred 8 dny jsem kupoval auto, smlouvu mam, vse v poradku. Byl vikend, prodavajici mi rekl ze mi odesle plnou moc postou v nejblizsich dnech. Neodeslal, nemel cas, byl v praci, ted je nemocny. Rekl ze za tyden. Je v nemocnici. Prijde mi, ze se vymlouva. Jde to za nim ne? On mi ji mel dat a zaridit prepis. Co mam delat?
Mám kupní smlouvu, s dodatkem ze do 10 dnu se auto musi prepsat, ze mi bude zaslana plna moc. Je z druhe strany republiky. Ja mam kupni smlouvu a mel jsem obdrzet postou plnou moc a prepis si zaridit sam.
Jak píše odborník, pan Dvořák. Vy máte problém, Vy ho musíte řešit. Zkuste mi odpovědět, zdali máte doklady k vozidlu. Spoléháte na cizí lidi?
Zkusil jste mu volat z jiného telefonu, napsat?
ualaa
Doklady mám, kupní smlouvu, malý techničák, velký techničák, všechno. Pán komunikuje, jen ta plná moc. A já to řeším, ptám se vás co s tím dělat. Pokud to stále protahuje.
Nic zvláštního, pokud nemáš platnou evidenčku tak zajít udělat, pojistka nápodobně, pak zajít na odbor dopravy podat žádost o zápis změny vlastníka. Pak ještě jeho prokazatelně vyzvat k součinnosti s přepisem. Dál si úřad bude řešit jeho, hrozí mu sankce až 50k.
Pokud nepodáš tu žádost tak těch 50k hrozí i tobě (Termín 10 dnů od změny vlastníka)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.