Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umístění dopravní značky

Od: honza09 odpovědí: 7 změna:
Zdravím, je podle Vás umístění této dopravní značky v pořádku? Ke kterému místu se vztahuje?
Umístění dopravní značky
Umístění dopravní značky #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dopravní značku žádnou nevidím, pokud myslíte ten sloupek za chodníkem, tak na něm může být značka.

Ale asi jsem nepochopil, kde je problém.

Svislé dopravní z/... se umísťují při pravém okraji pozemní komunikace nebo nad vozovkou; pro zdůraznění jejich významu mohou být značky nacházející se při pravém okraji pozemní komunikace zopakovány i při levém okraji pozemní komunikace

doplněno 22.07.23 12:40:

Tak jsem si foto nazvětšoval a už to vidím.

Parkoviště, platí pro místo "A", to je přeci jasné snad všem řidičům.

Omlouvám se, fakt jsem jí neviděl.

Velké "P" v modrém poli :-D

honza09
hodnocení

No pokud je takhle umístěna značka reserve, tak ke kterému místu se vztahuje. Jestli A nebo B?
asd1

Jasně že A

Pro B by tam musela být doplňková šipka ža platí plac před značkou.

Asd-*palec*

tazateli pokud má ŘP dp vrátit jej a znovu absolvovat AŠ, nebo soukromě nastudovat zákon 361/2000sb o provozu na pozemních komunikacích ( zkráceně zákon o silničním provozu) kde toto vše je.

asd1

Dík. A Milan by potřeboval brejle *smich* Za listím je jen při pohledu shora ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]