Nejste přihlášen/a.
Omlouvam se za předchozí nesrozumitelný příspěvek slavíme narození kamaradovo vnoučka tak sem kapku konsternován
Nevím totiž jakou hadici s jakým průměrem mám koupit abych přes to natáhnul jak starou palivovou hadici tak i filtr.
A ty spony Fertig jsou jaké? Mám doma pouze kovové takové ty hadicové spony.
Děkuji
Možná bych jen ale provizorně to stáhl s citem plastovou páskou
Jinak bych normalně změřil pruměr ty plastový hadice za tou spojkou typuju to na 8ku
Přesadil aspon 1cm novou hadíčkou a stah šroubovací sponkou na hadice
To sami u filtru
0x
Jo,jo, to jsou ty slavné rychlospojky.Řešil jsem to před pár lety na corze a jelikož jedna stála víc jak 200kč wmx-store.cz/... a já měl skřehlé obě dvě tak jsem je zrušil a hadice zapojil přímo do filtru určeného na hadice autodilyfojtik.cz/...
Ja bych to říznul tu spojku do který de to rozdvojení a to hned za tou spojkou aby mi tam zústalo to zesílení na který bych natah hadičku a zajistil sponkou
Na druhý straně bych to řiz hned za tim rozdvojením
Abych dosáhl rozdvojeni koupil bych si mosaznou roztrojku
Vše zajistit hadicovou sponou
Ta samostatná plastová rychlospojka nejde koupit?
Nevím teď co s tím mám opravdu dělat. Myslíte, že to nevydrží? Drží to pevně to jsem zkoušel.
todle je dle mě nejjednoduší řešení hadice roztrojka pár sponek náká umělohmotná páska na uchycení 2 šikovný ruce a cca 20 minut práce
další možností je návštěva autorizáku a pokus o sehnání originálního dílu
Ta mosazná roztrojka vydrží? Nerozleptá jí časem benzín?
Jinak můžu použít tuto hadici z označením co je na fotce?
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.