Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit klapku zavírání odkládacího kastlíku

Od: milhaus1® odpovědí: 7 změna:

Praskla mě pružinka /pérko u páčky zavírání u odkládacího kastlíku ( u spolujezdce ) v renaultu megan . Má někdo radu , jak opravit dvířka u boxu? Děkuji moc . Míla

Jak opravit klapku zavírání odkládacího kastlíku
Jak opravit klapku zavírání odkládacího kastlíku #2
Jak opravit klapku zavírání odkládacího kastlíku #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, zámeček by měl jít vyjmout a na vrakovišti sehnat náhradu. Jak půjdu do garáže, tak mrknu na svou R19, mělo by to být podobné.
hodnocení

Děkuji za radu a přeji hezký den . Míla

asd1
hodnocení

0x

Ruplý pružinky jdou vzít jinde, příp. i přiohnout nebo přemotat podle potřeby, např. stará tiskárna apod. tam jich je hafo..

hodnocení

0x

Pokud nechcete měnit celá dvířka se zámkem, pak po kutilsku rozebrat, vyndat pérko, sehnat/najít nové/jiné vyhovující a smontovat zpátky. Konkrétní postup neznám, nemám ani jsem neviděl dvířka kastlíku od Mégana.

hodnocení

Doplnil jsem otázku o obrázek i video , ale nikde to nevidím . Asi jsem to tam vložil blbě . Jako " kutil " jsem dobrej , ale zatím jsem na to - jak dvířka rozebrat - nepřišel . Vy někde to video klapky u šuplíku vidíte?

Řeknu to po selsku: Nějak to ve fabrice složili, takže nějak to musí jít rozložit. Vyndej dvířka, dej si to na stůl na ostré světlo a studuj. Věřím, že na to přijdeš.

asd1

To bude zacvaklý a rozloupnout *smich*

Je dobrý nacvičit si to někde na vrakáči - abys viděl kde a jak to je zadělaný tj. nejdřív musíš rozlousknout a až pak zjistíš jak na to. *ua* Může to být i lepený.

Perko by šlo dobastlit i zvenku (přinýtuješ)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]