Nejste přihlášen/a.
Rozpočet max 12000 euro rátam s nejakým servisom hneď po kúpe.
Svoj výber sem nedám lebo všetko čo som ako tak mal vybraté som po čase začal spochybňovať koli ďalším nákladom na servis atď.
Ďakujem za každý postreh a radu prípadnú osobnú skúsenosť.
Prosím nepíšte mi octaviu 1.9 lebo v tom ste asi nikto nesedeli 16 hodín. Moje kríže už majú dosť. Ďakujem.
1x
Nalítat by se to dalo po dálnicích, pokud to motor a tělo vydrží a pokud nejsou zácpy, objížďky.
Něco času ale budeš ztrácet, aspoň jednou dvakrát na pumpě, další dvakrát třikrát na WC, také je třeba se trochu protáhnout, ohnout, sáhnout si na brzdy, narovnat se, teda aspoň párkrát oběhnout auto po pár stovkách km; zřejmě si nebudeš drobit za jízdy sušenky do klína, takže přibudou další ztráty času na jídlo a kafe někde v motorestu u dálnice, v horším případě také při hledání restaurace ve městě.
A to nevzpomínám aspoň půlhodinový spánek někde ve stínu a tichu na kraji lesa. I mozek potřebuje odpočinek!
Hledal bych sedačku s nastavitelným sklonem sedadla a prodloužením přední části sedadla, s nastavitelnou opěrkou bedrové částí výše či níže, samozřejmě i opěradla. Molitan vlastní podle libosti.
Já mám radši mechanické řazení.
Ač mám sledovač jízdního pruhu nebo hlídání vzdálenosti k předcházejícímu autu a další vylepšení. Automat svádí ke spánku.
0x
To je další hloupá provokace?
Každý 10. den budeš v sevisu měnit olej?
A každé 3 měsíce přezouvat?
Samozřejme Oktáviu 1.9 TDi, daj si tam sedačky renokár a pod prdel gelovú podložku, jiné auto to nevydrží
a ty také ne
On někde píše že to bude jezdit denně? Já to mu rozumim že "někdy" takže třeba 2x měsíčně nějaký Španělsko..
Pohodlnej spolehlivej automat - v tom se nevyznám tak sorry radit nemůžu.. Slušně pohodlná kára je Mondeo, dvoulitr TDCi si bere ca 6 v automatu to bude víc, kvalitu automatu nevim.
0x
garaz.cz/...
Sedačky v Octaviich jsou mizerný.
16hodin cesty v kuse. Musíš jít do bazarů a udělat si seznam sedaček, kde se sedí jak v křesle.
Debilní sedačku nemusíš poznat za 5 minut ale až za půl dne sezení. Na začátku pohodlný po pár hodinách to začne vadit...
Do určitý míry máš pravdu, ale třeba takový ty tvrdý lavice jako jsou v koncernu, to je jasný hned.
Osvědčily se mi měkká sedadla. Takový ve velkých Francouz. autech. Nebo Alfa 156 v těch jsem dělal i pár dní houm oficáka a fakt jak nic. V lze jsem po tolika hodinách, záda nebolela, nic... Ale zase v těch Alfach 156 jde vic ztuha spojkový pedál. K tomu ne úplně přesný řazení.
Další dobrý sedačky Felicie :D
Chce to sedačku, co tě obejme, velkou sedačku, ne jak koncern kde sedíš na posedu
Ani sedačky Felicie. Jeď Feldou 600km...
Potvrzuji, že koncernový sedačky jsou prkna.
Dobře se mi sedělo ve staré Vectře nebo Peugotech.
Problem je ze většina sedaček Felicie je prosezenych. Nebo molitan znehodnoceny od horka, když do auta pere v létě Slunce.
Zkus zachovalý sedačky felicie a uvidíš
Měl jsem je. Z bourané nejato 68 tisíc v plyši (molitan místy ještě čistě bílej). Po 4 letech jsem měnil spodní plech ze zdravé spolujezdcové a to mám 90kg.
Lepší než Fabia, ale nic moc. Na delší cestu bych to fakt nebral.
0x
Za mne Volvo. Klidně i "malé" V40 kde po x hodinách jízdy je to radost. Druhé které mám je XC70 kde jsou to "křeslovitější" sedačky ale také naprostá pohoda. Někde jsem četl, že při vývoji volvích sedaček spolupracovali s odbornými lékaři a podle mne je to znát.
Ivane, lepší sedadla (se zdravotním certifikátem) má třeba i Peugeot, ale za příplatek 30tis Kč a pouze u některých výbav (to je cena-příplatek za sedadlo řidiče i spolujezdce). Ale Peugeot má slušná sedadla i v "základu", proti Škodovce to je o dvě úrovně výše (v kolegově Škodovce mne bolí záda po 20km a sedačky tam připomínají dřevěnou lavičku v parku a to ještě nepovedenou).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.