Nejste přihlášen/a.
Dělali mi na autě dovozovou technickou a všiml jsem si, že špatně opsali některé údaje z německých dokladů do přílohy k technickému protokolu (konkrétně velikost kol a hlučnost). Stačí na to upozornit při přihlašování aby to opravili nebo musím zpátky na STK aby to opravili tam?
Děkuji předem za odpověď.
klasika-zřejmě bylo moc velké teplo a chudák technik neviděl jistě velmi slabě vytištěná písmenka v origo techničáku...každopádně zpět na STK,pani za přepážkou to řešit nebude-jede striktně podle podkladu,čili protokolu z STK...Schválně se je na technický zeptej,jestli ti něco z té dvojky za dovozovku sleví-když ani nejsou schopni to pořádně opsat?! Tohle mě dostává,nejen,že nejsou s to dohledat nějaký údaj,už ani nejsou schopni něco opsat-ale vyinkasovat poplatky to jo-to nezapomněli,že...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.