Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovozová STK - špatně opsané údaje

Od: lukas0 odpovědí: 1 změna:

Dělali mi na autě dovozovou technickou a všiml jsem si, že špatně opsali některé údaje z německých dokladů do přílohy k technickému protokolu (konkrétně velikost kol a hlučnost). Stačí na to upozornit při přihlašování aby to opravili nebo musím zpátky na STK aby to opravili tam?

Děkuji předem za odpověď.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

klasika-zřejmě bylo moc velké teplo a chudák technik neviděl jistě velmi slabě vytištěná písmenka v origo techničáku...každopádně zpět na STK,pani za přepážkou to řešit nebude-jede striktně podle podkladu,čili protokolu z STK...Schválně se je na technický zeptej,jestli ti něco z té dvojky za dovozovku sleví-když ani nejsou schopni to pořádně opsat?! Tohle mě dostává,nejen,že nejsou s to dohledat nějaký údaj,už ani nejsou schopni něco opsat-ale vyinkasovat poplatky to jo-to nezapomněli,že...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]