Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznámé vybití baterie

Od: pepazdepa*

Zdravím, zajímalo by mě zda někdo neví jak se stalo náhodné vybití autobaterie, a následné přepnutí do nouzového režimu u Audi A6 r.v 2000 132kw TDI, automat. Jel jsem do města něco vyřídit, zaparkoval jsem a vypl motor. Zhruba po 15 minutách jsem chtěl nastartovat znovu, ale baterka byla totálně vybitá. Nechal jsem tedy auto nabít přes kabely, ovšem po nastartování začlo u motoru něco cvakat, a frekvence cvakání se zvyšovala podle otáček. Auto se zhruba po 5 minutách jízdy přeplo do nouzového režimu, kde bylo schopno jet jen max 30km/h. V nouzovém režimu jsem poté dojel ke garáži, kde auto přestalo jet uplně, odezva na plyn byla nulová. Neví tedy někdo, co se mohlo stát? Předem díky za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Baterie, dobíjení.

hodnocení

0x

Můj tip alternátor (může být funkční, jen bude mít třeba zničenou volnoběžku),atd...

petrm*
hodnocení

0x

Připomnělo mi to jeden můj dávný zážitek, tehdy jsem měl Škodu 120. Venku bylo vedro k padnutí. Jel jsem se koupat, auto nechal na slunci a když jsem chtěl navečer jet domů, tak auto ani ťuk. Otevřel jsem baterii a zjistil že je nízká hladina elektrolytu. Dolil jsem asi 0.5-0.75 litru destilky a vše zase normálně fungovalo. Pak jsem to říkal nějakému znalci a ten mi řekl, že se asi zbláznil termostat a zůstal běžet větrák u chladiče dlouho i po vypnutí motoru. Asi to nebude váš případ, ale musel jsem to napsat.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]