Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznámé vybití baterie

Od: pepazdepa® odpovědí: 3 změna:

Zdravím, zajímalo by mě zda někdo neví jak se stalo náhodné vybití autobaterie, a následné přepnutí do nouzového režimu u Audi A6 r.v 2000 132kw TDI, automat. Jel jsem do města něco vyřídit, zaparkoval jsem a vypl motor. Zhruba po 15 minutách jsem chtěl nastartovat znovu, ale baterka byla totálně vybitá. Nechal jsem tedy auto nabít přes kabely, ovšem po nastartování začlo u motoru něco cvakat, a frekvence cvakání se zvyšovala podle otáček. Auto se zhruba po 5 minutách jízdy přeplo do nouzového režimu, kde bylo schopno jet jen max 30km/h. V nouzovém režimu jsem poté dojel ke garáži, kde auto přestalo jet uplně, odezva na plyn byla nulová. Neví tedy někdo, co se mohlo stát? Předem díky za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Baterie, dobíjení.

hodnocení

0x

Můj tip alternátor (může být funkční, jen bude mít třeba zničenou volnoběžku),atd...

petrm
hodnocení

0x

Připomnělo mi to jeden můj dávný zážitek, tehdy jsem měl Škodu 120. Venku bylo vedro k padnutí. Jel jsem se koupat, auto nechal na slunci a když jsem chtěl navečer jet domů, tak auto ani ťuk. Otevřel jsem baterii a zjistil že je nízká hladina elektrolytu. Dolil jsem asi 0.5-0.75 litru destilky a vše zase normálně fungovalo. Pak jsem to říkal nějakému znalci a ten mi řekl, že se asi zbláznil termostat a zůstal běžet větrák u chladiče dlouho i po vypnutí motoru. Asi to nebude váš případ, ale musel jsem to napsat.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]